Zapraszamy, choć rozwiązania nie gwarantujemyChętnie przyłączyłabym się do Was![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszamy, choć rozwiązania nie gwarantujemyChętnie przyłączyłabym się do Was![]()

)ale kto wieMitemil nie biore jutro innej opcji rodzisz jutro TY, JA, Kinia, Aniaso i Mju chocby mogla juz dzis. Cos sie chyba nie odezwala moze wlasnie rodzi??Chętnie przyłączyłabym się do Was![]()
Czasami mam wrażenie, że jednak karają(za marzenia podobno nie karaja)ale kto wie
Ja sobie wymarzyłam, że urodzę pod koniec lipca i co? Połowa sierpnia, jutro termin i nic!
Mitemil nie biore jutro innej opcji rodzisz jutro TY, JA, Kinia, Aniaso i Mju chocby mogla juz dzis. Cos sie chyba nie odezwala moze wlasnie rodzi??

Do tego poszłam dzisiaj rano do gina, bo w pt skończyło mi się L4. Stwierdził, że skoro jestem już po terminie może mi tylko urlop macierzyński wypisać, dlatego od dzisiaj jestem na macierzyńskim:-( Podobno taka ustawa!!
Uszyłam chustę do noszenia dzidzi, już ją co prawda wypróbowaliśmy, ale jak by była ładna pogoda, mogłabym ją sama zabrać w niej na spacer do lasu.
) a na rękach trzymać to też źle przy zakupach, albo w jakimś lumpku jak będe ciuszki dla niej grzebać
chociaz nie wiem czy dobrze z maluszkiem do lumpa wchodzic zeby nic nie było
A z facetem na zakupach to wiadomoooo