reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej... mieszkanie posprzatne a teraz tylko obiadek:-D
robie risotto b nie mam pomyslu na nic innego:-D
skurcze mam dalej... czasami mocne a czasami aby bylo:-D
ale jak mi nie przejdzie to mnie wiezie do szpitala bo mam je od wczoraj od poludnia... wiec moze to u mnie sie tak powoli rozkreca:-D:-D:-D:-D
(za marzenia podobno nie karaja:-D:-D:-D:-D)ale kto wie

(za marzenia podobno nie karaja:-D:-D:-D:-D)ale kto wie
Czasami mam wrażenie, że jednak karają:-D Ja sobie wymarzyłam, że urodzę pod koniec lipca i co? Połowa sierpnia, jutro termin i nic!:baffled:

Piwonia, nie martw się. W weekend większość z nas miała doła. Ja wczoraj pół dnia przeryczałam i wieczorkiem przeszło, a męczyłam sie dwa dni w takim nastroju. Myślę, że to hormonki tak nami rządzą w tej końcówce. Jednak głowa do góry - już niedługo!

Basia a gdzie ty aniolka u wampirki widzisz??w sygnaturce ma mam 52dni:tak::tak:Nie odzywala sie fakt ale mnie wystraszylas. A awatar to od zawsze taki miala:-)A jak ty sie czujesz, jedziesz do szpitala??

ale w gg:zawstydzona/y:
przepraszam:zawstydzona/y:
no skurcze sa... zobaczymy pozniej czy przejdzie czy nie:-D
bo ostatnio tez mialam ale przeszly nad ranem.. wiec wole sie wstrzmac... najwyzej w domu urodze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mitemil nie biore jutro innej opcji rodzisz jutro TY, JA, Kinia, Aniaso i Mju chocby mogla juz dzis. Cos sie chyba nie odezwala moze wlasnie rodzi??

Nadrabiam weekendowe zaległości. Andariel piękny opis porodu. Ryczałam jak głodny dzidziuś ;-)

Kaśka bardzo chciałabym uwierzyć w to, że jutro urodze. Chyba udzielił mi się zły nastrój, który panował na forum przez weekend.
Czy któraś z Was jest już na macierzyńskim mimo, ze jeszcze nie urodziła??

Hejeczka, ja dalej z brzuchem - nic nie czuje i dupa:-(

Widze ze już tak bardzo nie wariujecie jak wczoraj, ale pewnie pod wieczór Wam odbije znowu:-D

...tak sobie mysle, czyby nie postosować tego wiesiołaka dopochwowo- moze by to bardziej uelastyczniło...tylko musze poszukac jak?i czy to takie kapsułki tez mozna?

Do tego poszłam dzisiaj rano do gina, bo w pt skończyło mi się L4. Stwierdził, że skoro jestem już po terminie może mi tylko urlop macierzyński wypisać, dlatego od dzisiaj jestem na macierzyńskim :wściekła/y::-( Podobno taka ustawa!!

Hejeczka, ja dalej z brzuchem - nic nie czuje i dupa:-(
tak sobie mysle, czyby nie postosować tego wiesiołaka dopochwowo- moze by to bardziej uelastyczniło...tylko musze poszukac jak?i czy to takie kapsułki tez mozna?

Mitemil - nie wiem czy jest taka ustawa, raczej nie- jeśli mnei gin powiedział zebym po terminie przyszła jakies 4 dni jesli nei urodze to mi wypisze zwolnienie wstecz;-)

wiem, ze tez o takie zwolnienie mozna poprosic rodzinnego lekarza, no ale czy da to juz jego dobra wola:-(

Uszyłam chustę do noszenia dzidzi, już ją co prawda wypróbowaliśmy, ale jak by była ładna pogoda, mogłabym ją sama zabrać w niej na spacer do lasu.

MIRANDA super z tą chustą - ja tez właśnei mam takiego pomysła zeby uszyć, chociaz chyba nie sa drogie, ale bym sobie uszyła

wiesz jakie one mają miec długość i szerokość i z jakiego matriału? bo to szybba troszke sztywny musi byc zeby dziecko podtrzymywał dobrze...
no i te dla najmniejszych dzieci to najdłuższe powinny być.
Ja chce coś takiego, bo tak to jak wyjde z Malutką do sklepu? przeciez w wózku jej nie zostawie(dupa to nic ze jeszcze wózka nawet nie mamy:-D) a na rękach trzymać to też źle przy zakupach, albo w jakimś lumpku jak będe ciuszki dla niej grzebać :-D chociaz nie wiem czy dobrze z maluszkiem do lumpa wchodzic zeby nic nie było:no:A z facetem na zakupach to wiadomoooo

reklama
ja nic nie robię, snuje się z kąta w kąt, na obiad szybka pomidorowa z ryzem. w środę cała rodzinka mego męża wraca z zagranicznych dwutygodniowych wojaży i co??? jednak poczekałam z porodem do ich powrotu:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: w środę nie odbieram telefonów!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry