reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dobry.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Aniaso, a za czekające na rozładunek trzymam kciuki.
Od dzisiaj sama w domciu z Jagodą, pogoda do dupy, ale może się rozpogodzi to pójdziemy na spacerek. Uszyłam chustę do noszenia dzidzi, już ją co prawda wypróbowaliśmy, ale jak by była ładna pogoda, mogłabym ją sama zabrać w niej na spacer do lasu.

reklama
Witam.
Widze ze nadal sie meczycie:no:,wspólczucie.A moje dziecko zaczyna pazurki poazywac i jestem lekko niewyspana,no ale wiecznie spac nie bedzie:sorry2:.

Mam pytanie jak zmienic sygnature ze dziecko sie juz urodziło albo gdzie tego mam szukac bo nie mam pojecia.

Witam i łączę się desperacją z nierozpakowanymi - też mam dosyć i przestałam wierzyć, że wkrótce urodzę. Idę dzisiaj do lekarki, ale raczej nie będzie miała dla mnie dobrych wieści.

Aniu, wszystkiego najlepszego.

reklama
a ja juz zakupy porządne zaliczyłam,okna wszystkie wymyłam,łazienke wysprzatałam,kończe kuchnie i pokoje, apotem odkurzanie i szmata na koniec
musze cos robic,bo mam doła jak stąd do Afryki i jak tylko ktoś dzwoni to od razu rycze,wiec sie zajęłam robota
pranie tez juz zrobiłam,czekam az wyschnie i poprasuje:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry