Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam:-) o 7.00 obudziła mnie straszna burza a teraz juz pięknie słonce swieci i robi sie gorąco!!
wczoraj na działce opalałam sie i obzarłam się grillem do tej pory nie moge patrzec na jedzenie
witam i ja dopiero teraz bo spać poszłam o 7 rano,w nocy nie spałam bo nie mogłam jakoś zasnąc,skurcze byly,ale nic po za tym sie nie działo wiec nigdzie nie jechałam tylko czekałam
a dzisiaj z tego wszystkiego jestem jedną chmurą gradowa i mam wszystkiego serdecznie dość,ide zaraz wyżyć sie na czymś bo nie dam rady dziś
Cześć. Ja też nie mogłam spać. Jakaś niespokojna całą noc byłam. Nawet rano nie mogłam odespać, bo coś mnie nosi. Już w kuchni posprzątałam, wstawiłam pranie. I dalej mi jakoś dziwnie.
Co do objawów przedporodowych dalej nic :-(. Jedyne, co mi pozwala nie wariować, to fakt, że poprzednio jak rodziłam, też nie miałam żadnych objawów przed.
ANIASO SERDECZNE ŻYCZENIA :-)
Skoro nie rodzę, to idę sie umówić do fryzjera A, co
ja umyta
alekpiel nic nie dala... boli mnie cal brzuch, plecy i miednica
nawet z siku mam klopoty bo nie wiem jak usiasc...
ale do 3 musze wytrzymac, potem moj bedzie to wrazie co jedziemy do szpitala jak nie przejdzie
moze ktoras sie rozpakuje dzisiaj i pojdzie lancuszkowo
Witam
Biedne te nie rozpakowane mamusie, współczuję z całego serca ciężko jest pod koniec szczególnie w te upały, ale dziewczyny pocieszcie sie że to już naprawde ostatnia prosta i trzymam za Was kciuki byscie sie szczęsliwie wszystkie rozpakowały
Ja dziś wyjątkowo wyspana mała dała mi pospać, była grzeczniutka jak aniołeczek