agusia0611
Fanka BB :)
Ja już termin z usg mam za sobą. Mężowi zapowiedziałam już wieczorne przytulanko! No kurcze musi sie coś ruszyć..... Przecież mnie jesień zaraz zastanie!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.....i juz tez mi sie nie chce......

Przez caly dzien mi niechodzil internet... Rano weszlam i jak chcialam sie przywitac to mnie rozlaczylo i do tej pory nie mialam wogole neta

Ale widze Efe pomogla:-) Jestem ciekawa jak Ci wyszly! Zobaczymy co będzie z tym wtorkiem. Ja już na nic sie nie nastawiam, aczkolwiek nie pogniewałabym sie, gdyby Hubercik zechciał wyjść do wtorku, bo od czwartku mój mąż ma urlop i chciałabym, aby spędził go już z synkiem. Czas pokaże.... Ale życzę nam, aby ten wtorek był owocny w dzieciaczki:-)Kinia to istnieje duza szansa ze razem we wtorek urodzimyTrzymam kciuki

A mężem się nie przejmuj najwyżej urlop weżmie wczesniej
A czop to dobra oznaka chociaż mi odszedl 2 dni temu chyba i nadal cisza w eterze. No ale ja jestem wyjątkiem od reguły;-)

uffff

Chyba dzis nie posiedze sobie! Co chwilke mnie rozlancza.... Ale jestem wsciekla

Grrrrrrrr znowu będę jak z Kubą 10 miesięcy w ciąży chodziła!!!!

papa