Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie widac bylo dosc szybko. Zatrzymywalam wode i juz w 8 tyg wygladalam jak w 5tym miesiacu ;-) teraz sytuacja troche sie unormowala. Brzuszek juz widac, zalezy od dnia, ale w normalne spodnie juz sie nie mieszcze. Od jakiegos czasu chodze w ciazowych. Duzo wygodniej!
Ja do tego mam pracę siedzącą, do pracy i spowrotem samochodem. Zero ruchu!!! Aha i dodam, że obok pracy mam piekarnię - cukiernię marzenie! To wyjaśnia moją obecną wagę ciężką! hihih
mojego tez już nie da się ukryć ale a o ciąży oprócz mojego M wie tylko jena koleżanka (nie licząc współpracowników ) innym jakoś nie mówię więc jak widzą mój brzuch to pewnie boją się zapytać bo nie są pewni czy jestem w ciąży czy tak przytyłam widzę to po ich minach a brzuszek dość tak mi wydęło ale według wagi to ważę mniej nie wiem czemu
a z ciuchów też nie mam jeszcze nic ciążowego nadal chodzę w swoich i chyba jak się ociepli to dopiero wybiorę się na zakupy
Witajcie laseczki!
Ja dziś miałam dzień pełen wrażeń. Najpierw wizyta na Policji (nie pytajcie, dotyczy to pracy i nie chce mi się o tym gadać) potem coś przyjemnego, czyli herbatka u znajomych (z takim fajnym bąblem co ma roczek) i w końcu wizyta u fryzjera:-) Była taka piękna pogoda. Ktoś przysłał? To z góry dziękuję! I jak się tak rozchodziłam od 8:30 tak dopiero teraz na 4 litery usiadłam