reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczorem, muszę przebrnąć przez cały dzień Waszych postów :tak:
naprodukowałyście :-p
powiedzcie mi czy jest możliwe że jak przyłożę rękę do brzucha to czuję bicie serca dziecka - taki szybki puls?

reklama
:-Dhej ja po wizycie u gina...:-Dmialam usg!! dzidzius zdrowy i rosnie wedlug pomiarow to 13 tydzien:tak: musze lykac wit c... powiedzial, ze rutinoskorbin nie zabardzo dla mnie...ale sie ciesze ... chce juz nastepna wizyte.... hehe:-D

:-) niby rozkłada się nogi przed obcym( u mnie mężczyzną), a też chetnie znów bym pszała.:-)

Te cierpiące dzisiaj najbardzej kobitki, zdaje się, że właśnie są gina.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To trzymam za nie kciuki:-) Jak zobaczą maleństwa to się uspokoją. Ja niecierpie tego czekania na wizytę, bo głupoty po głowie chodzą wtedy:crazy:

a ja do nastepnego wtorku
Ja na swoją czekam już miesiąc, czyli tyle ile zwolnienie lekarskie:wściekła/y: Tym razem nie dam się tak zrobić w balona. Zapiszę się wcześniej na kontrolę. A co tam? Tyle się płaci na ten NFZ to skorzystam wkońcu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
roksana113 Może pójdź z tym do lekarza? Takie zakażenia trzeba najpierw wyleczyć, żeby potem takie naturalne rzeczy jak żurawina działały. Słyszałam, że są w aptece tabletki żurawinowe, które podobno działają, ale piekielnie drogie są:-(
no własnie lekarz mi przepisal urosept ale cos czuje ze na tym sie nie skonczy:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry