reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mhh to zależy od spółdzielni i od tego w jaki sposób będą Ci teraz rozliczać wodę...Nam chceli wcisnać wcisnać wodę z ciepłowni (z mpecu), ale się nie zgodziliśmy. Nowuitką łazienkę zrobiliśmy i piecyk gazowy...więc nam to nie na rękę...

reklama
jejku chyba mnie czeka rozmowa z właścicielami,chyba jednak nei muszę sie zgodzić,muszę poszukać jakis paragrafów w prawie,zaraz zadzownie do koleżanki,tylko niech sie troche rozjaśni na dworze,bo jeszcze ciemnica w Paryzu!

piwonia ja jestem uparta jak osioł,jak mi nie dadzą kasy na remont po tym ich kuciu sufitów,to ja sie na to kucie nie zgadzam,we Francji parwo chroni takich zwykłych ludzi,nie tak jak w Polsce,tylko trzeba troche poczytać i się uprzeć i stawiac na swoim!

U nie za oknem słonko wyszło! Aż w szoku jestem, bo to drugi dzień z rzędu. Rozpusta! Pokroję promyki i już wam wysyłam dziewczyny. Nie będę egoistką:-)

reklama
piwonia ja jestem uparta jak osioł,jak mi nie dadzą kasy na remont po tym ich kuciu sufitów,to ja sie na to kucie nie zgadzam,we Francji parwo chroni takich zwykłych ludzi,nie tak jak w Polsce,tylko trzeba troche poczytać i się uprzeć i stawiac na swoim!
jak sie tylko da tego uniknąc to pewno ze trzeba sprawdzić,u nas to nigdy nie jest tak prosto

u nas tez słonko sie przedziera tylko zimo jakoś:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry