reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie laseczki!
Witam się wtorkowo, słonecznie:-) Po wczorajszych wycieczkach stwierdzam, że takie spacerki pomagają mi na samopoczucie. Zapominam choć na chwilkę o mdłościach, niestrawności itp. Jednak nieobecność w domu ma swoje minusy pod tytułem " mój M sam rządził w kuchni ":confused2: Ech...dzień pod hasłem "sprzątańsko" będzie:-(. Ale do garów nie ma co się śpieszyć. prawda? Lepiej sobie pobyć na BB:cool: :rolleyes:

Witajcie Dziewczyny...a mój mąż powiedział, że owszem chciał by syna (a jakże), ale jak będzie córusia to będzie to córusia tatusia ... rozczulił mnie tym. A tak w ogóle to tyle naprodukowałyście tematów od wczoraj, że nie byłam w stanie tego ogarnąć :)

Miałam wczoraj ochotę na babeczki drożdżowe z marmoladą...wyszły zakalce :( ale zpach w domu był przyjemny ...

Efe1980 - nie wiem jak u Ciebie, ale w Krakowie mrozik i słoneczko. Idę się zaraz ogarnąć i na spacer do parku:) Aż się lepiej na sercu robi ...

No właśnie patrzę że pod moją nieobecność się kluby potworzyły!!!
Ja tez po cichu marzę o córce ale mam przeczucie, że to będzie chłopak (gdzie nie spojrzeć to sami chłopcy się tu rodzą) Dziewczynki zdarzają się rzadko. No i zawsze są Julki, a chłopcy Kubusie. Taki rejon :(
Widziałam niedawno w sklepie takie śpioszki z napisem "Córunia tatunia" i "Syneczek mamusi". Już chciałam kupić. Ledwo mnie M powstrzymał!
:-D

będą kuć u mnie sufity w kuchni,łazience i kibelku,zatsanawiam sie czy mogę się na to nie zgodzić i czy właściciel mi może powiedzieć że to jest obowiążkowa rzecz -te liczniki na wodę!

zresztą jak się mam zgodzić jak mieszkanko po remoncie,który sami zrobiliśmy i za naszą kasę,kurcze,chyba będzie walka z propieterem:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
musisz sie zgodzic jeli jest to robione w całym budynku,bo jeśli sie nie zgodzisz,bedziesz musiała całkowicie pokryc koszty sama,wiem jak było u nas w zeszłym roku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry