reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale w slusznej sprawie:-):-)No ja tez pewnie teraz usg miec nie bede, a zreszta nie wiem, bo pani dr od poczatku traktuje ciaze jak zagrozona z powodu poronien, wiec moze.

u mnie podobnie,ale jak nie bedzie to tez nie bede narzekac,byle wszystko było dobrze,bo nie potrzebuje dodatkowych zmartwień

właśnie skończyłam czytać lekturke dnia wczorajszego,widzę,ze wiekszosc tu dziewczynkek chce,ja chce do klubu chłopcow sie dopisac;-)
cieszę sie ,ze dziewczyny które miały wczoraj wizyte wszystko u was dobrze:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to masz fajnie, zobaczysz dzidzie:-)Roksana tez dzis ma wizyte a ja dopiero 23. Juz sie doczekac nie moge, bo teraz juz serduszko bedzie slychac:dry::dry::dry:
cześć wam....Kasiu ja dopiero za tydzień mam wizytę ,ale z powodu tego pecherza wybiorę sie w czwartek...

Witam z rana. Boze kiedy ja sie wyspie, od szostej na nogach, maly ranny ptaszek, cos czuje ze w lato jak rano bedzie widno bedzie wstawal o piatej:szok:
załóż rolety ciemne na okno:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ups to zle cie zrozumialam. A ja mialm nadzieje ze dzis sie dowiem od ciebie ze masz w brzuszku Roksanke czy Darie:dry::dry:Powinnas zrobic ten posiew wtedy wiadomo by bylo czy faktycznie cos sie dzieje. W czwartek do gina czy ogolnego??????????

witaj Aneczka
Kasia moja jak były małe też tak wstawały;-)
dodzwoniłam sie w koncu,ale jade dopiero popołudniu i wg kolejki sie wchodzi,wiec musze wcześniej pojechać zajać,bo potem musze zdążyć wrócić żeby isć do swojego lekarza,normalnie włeb se dzisiaj szczele
ide teraz mała odprowadzić

reklama
Cześć dzierwczyny!
Dziś mój wielki dzień zaraz zobacze dzidziusia mam nadzieje że wszytko jest ok.
Co do płci mam cichą nadzieje na dziewczynke, ale mąż chce chłopca bo ryby, piłka takie tam bzdury i o córci w ogólnie nie chce słuchać co mnie też troche przygnębia bo co jak się rozczaruje ?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry