Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja na chwilke
dzis juz po egzaminie jeszcze tridniejszy niz poprzedni byl...ech......teraz tylko czekam na wyniki ale to pewno jakies 2 tygodnie zejdzie
poza tym my ok.w srode wizyta w szpitalumam nadzieje ze wszystko bedzie ok i bede miec kolejna foteczke
pozdrawiam serdecznie wszystkie sierpnioweczki niestety mam gosci i nie moge nadrobic zaleglosci ale juz od niedzieli bede dostepna
papatki
witam poniedziałkowo,dzis wcześniej bo musz młodą do przedszkola odstawic,wczoraj od lekarza wrociłysmy o 21 i nie miałam juz siły nic pisać,ani wogole na nic ochoty,przyjechałam z dołem,uryczana,wysiedziałam sie za wszystkie czasy
w sumie nic na razie tylko jak pojechałam o 14 to wróciłam o 21 lekko mnie to przygięło,lekarke opieprzyłam,bo ja juz miałam dosć,a dzisiaj chyba znowu tam pojade bo musze laryngologa załatwic starszej,ale na razie nie odbieraja tam telefonów
Uff, bo myslalam ze cos sie stalo, ze corcia taka chora. Niestety taka slozba zdrowia zeby isc do lekarza to trzeba odstac swoje. U mojej gin tez kolejki ale sobie obiecalam ze nastepnym razem pojade godzine przed, niz potem stac 3 godziny. To dzis pewnie tez sie nasiedzisz u lekarza