reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
schabowy pycha!!

a na sniegi sie cieszę bo pracuję w szkole i jak jest dużo sniegu to mamy dzień wolny

słodkich snów wszystkim sierpnióweczkom :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja na chwilke
dzis juz po egzaminie jeszcze tridniejszy niz poprzedni byl...ech......teraz tylko czekam na wyniki ale to pewno jakies 2 tygodnie zejdzie:)
poza tym my ok.w srode wizyta w szpitalu:)mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i bede miec kolejna foteczke
pozdrawiam serdecznie wszystkie sierpnioweczki:) niestety mam gosci i nie moge nadrobic zaleglosci ale juz od niedzieli bede dostepna:):):)
papatki

witam poniedziałkowo,dzis wcześniej bo musz młodą do przedszkola odstawic,wczoraj od lekarza wrociłysmy o 21 i nie miałam juz siły nic pisać,ani wogole na nic ochoty,przyjechałam z dołem,uryczana,wysiedziałam sie za wszystkie czasy

Witam z rana. Boze kiedy ja sie wyspie, od szostej na nogach, maly ranny ptaszek, cos czuje ze w lato jak rano bedzie widno bedzie wstawal o piatej:szok:

Czesc. A co sie stalo Piwonia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w sumie nic na razie tylko jak pojechałam o 14 to wróciłam o 21 lekko mnie to przygięło,lekarke opieprzyłam,bo ja juz miałam dosć,a dzisiaj chyba znowu tam pojade bo musze laryngologa załatwic starszej,ale na razie nie odbieraja tam telefonów

Uff, bo myslalam ze cos sie stalo, ze corcia taka chora. Niestety taka slozba zdrowia zeby isc do lekarza to trzeba odstac swoje. U mojej gin tez kolejki ale sobie obiecalam ze nastepnym razem pojade godzine przed, niz potem stac 3 godziny. To dzis pewnie tez sie nasiedzisz u lekarza:no:

A to masz fajnie, zobaczysz dzidzie:-)Roksana tez dzis ma wizyte a ja dopiero 23. Juz sie doczekac nie moge, bo teraz juz serduszko bedzie slychac:dry::dry::dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry