reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam dziewczynki wieczorowa pora:-)
Strasznie meczacuy dzien w pracy miala, troche sie z klientami uzerac musialam az mi serce szybciej bilo z tych nerwow, wiem ze niedobrze sie stresowac ale nie moglam sie powstrzymac:wściekła/y:

reklama
no ale juz sie wyluzowalam, poczytalam wiesci z calego dnia, widze ze nowe dziewczyny sie pojawily:-)
witam serdecznie:-)

widze Megaczka ze ciaza Ci sluzy:-):-) schabowy na noc, no prosze, zazdroszcze apetytu

ja sie boje ze mojej poloznej wydzie z jej wykresow ze mam niedowage i mnie do szpitala wysle;-) mam nastepna wizyte na 18tego, tydzien zeby przytyc 2 kilo!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj, niekoniecznie - tylko wieczorami mam apetyt bo w dzień jedynie sucharki z masłem i herbatka...

A co do niedowagi to dopiero w zeszłym tygodniu odzyskałam wagę sprzed ciąży, wcześniej schudłam 3 kilo i trochę się obawiałam czy to się źle nie skończy. Wszystko przez te nudności...:-(

wyników badań jeszcze nie znam, a wyjazdu już się nie moge doczekać!!!!!!!!!! Odliczam godziny!!! Wylatujemy z mężem w sobotę a już na poniedziałek mam wizytę umówioną :-)

Mewa29 to ile ważysz teraz??

fajnie Ci:-)
ja musze czekac do kwietnia:-(w sumie mnie nic neieboli, tylko te mdlosci wiec sie nie przejmuje za bardzo ale w Polsce dziewczyny uwazam maja sie lepiej z ta opieka, i prywatnie mozna isc i czesciej usg robia i wiecej tych badan zalecja...no trudno nie bede narazie narzekac poki sie ok czuje

49 kilo no a wczsniej miedzy 50 a 51, wiec i tak w sumie niezle jak na te mdlosci ciagle
troche mi w biust poszlo, taki maly bonus:-)
no i mi sie troche juz brzuch pokazal, bylam na zakupach w New Look, polecam calkiem fajne rzezcy ciazowe maja;-)

i jak tam schabowy??:-) przyjal sie

ja bede juz sie bede zmywac powoli, kakao sobie zrobie i sie musze wyspac przed jutrzejsyzm dniem bo zapowiada sie raczej stresujaco i to od 8.30 am:-)

trzymaj sie cieplo Megaczka bo zapowiadaja nowa fale sniezyc na jutro:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry