Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Amelka ma zatkany nosek i charczy strasznie
:-(my na szczepienie idziemy 17 listopada mam nadzieje ze do tej pory minie jej katarek-choc tu pewnie i tak ja zaszczepia :/
ostatnio czas na bb tylko na wyrywki mam bo amelka sie towarzystwa dopomina.ale podczytuje na bierzaco
:-) milego dnia i zdrowka dla wszystkich zycze
) po czym mój skarb walnął wielką kupę i zapadła błoga cisza. Zasnęła później na 3 godziny. Musiałam znowu budzić ją do kąpieli:-(. No a w nocy wstała o 2
ale powiem wam że lepiej by mi się tak wstawało niż o 5. Mniej zaspana byłam i (.)(.) mniej bolały.
Juz sie balam ze beda musila mu pomoc no ale na szczescie kanalik sam sie przepchal. Cos czuje ze tak jak mati bedzie robic co kilka dni.
No w tej chwili az z pampersa wyplywa

Obydwoje byli zmęczeni, żadne w ciągu dnia nie spało więc od 16 Antek już wył o kąpiel (mały gnojek jak tylko wylądował w wannie przed 18 to błogi spokój, uśmiech na ustach - normalnie inne dziecko - a wcześniej darł się jakby go ze skóry obdzierano), a Anielka wyła ze zmęczenia i o byle co płacz 
myślałam, że zaraz między nimi zejdę albo wezmę i zostawię na pastwę losu 
A po 18 Antoni błogo zasnął, Anielka zaraz po wieczorynce - a ja byłam tak padnięta, że nawet nie miałam siły się z "wolnego" wieczoru cieszyć 

:-) z dwoma 10ciominutowymi przerwami na mleczko o 2 i o 6.