reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Była u nas pielęgniarka środowiskowa! No w szoku jestem. Położna była ale pielęgniarki się nie spodziewałam. Ma jeszcze wpaść za dwa tygodnie, ale wcześniej się umówi telefonicznie.

Dzwoniła do mnie pielęgniarka środowiskowa i umówiła się na jutro na wizytę :szok::szok::szok: Efe jak wyglądała ta wizyta patronacka?
Jutro jedziemy na kontrolę na bioderka, mam nadzieję że będzie wszysko ok i konieć szerokiego pieluchowania.

Dzwoniła do mnie pielęgniarka środowiskowa i umówiła się na jutro na wizytę :szok::szok::szok: Efe jak wyglądała ta wizyta patronacka?
Jutro jedziemy na kontrolę na bioderka, mam nadzieję że będzie wszysko ok i konieć szerokiego pieluchowania.
Aga w sumie nic takiego. Pogadała trochę ze mna. Zobaczyła małą (buzię, odparzenia, położyła na brzuszku) wypełniła dokumenty. Bardzo sympatyczna mi się trafiła. Tylko ja zaskoczona byłam. Choć i tak dzięki BB wiem bardzo dużo. Mam koleżankę która dwa tyg. po m nie urodziła swoje drugie dziecko i pytała się mnie co to pleśniawki:szok:

Witam wieczorkiem...
Wpadlam sie pozegnac,ide dzieciaki wypluskac i siebie,potem do lozeczka spac....
Zajze rano,pa ;-):-):-):-)

Kasiu,bede trzymac,no i pomodle sie dzis za nich,niech wszystko sie dobrze skonczy....

hej dziewczyny:-Dmy dzis krotki spacerek zaliczony:-D:-D
jakos leci tylko ja sie dziwnie czuje:happy2:
ale czekam na druga @ i moze przez to

kciuki bede trzymac:tak:

Ostatnia edycja:
Ja tez bede kciuki trzymac,bo jak sie dzieje krzywda takim malenstwom to az zal w sercu:-(
Ide kapac moja ksiezniczke,potem siebie i spadam spac.
Dobranoc wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry