reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się,

Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze u Maciusia.

My dzisiaj z Madzią idziemy na kolejne szczepienie. Po ostatnim nawet gorączki nie miała i w ogóle zachowywała się jakby nic się nie stało. Jestem ciekawa czy teraz też tak będzie. Trzymajcie kciuki :tak:

Efe ja czytałam w ciąży że można w taki mróz z maluszkiem wychodzić tylko na krócej, albo też otworzyć okno i w wózeczku postawić, ubrać jak na spacer i niech się wietrzy.
Jak sobie pomyśle o śniegu i mrozach to mi się odechciewa,strasznie nie lubię zimy. Dłużej będziemy maluszki ubierać niż spacerować :-)

reklama
Witam sie z rana
Aga trzymam kciuki z Maciusia:-)
A u mnie w chacie 17 stopni:szok: kaloryfery nie grzeja a w spółdzielni powiedzieli ,ze miedzy 13 a 16 dopiero ktos przyjdzie ludzie pochlastac sie idzie:wściekła/y:ja jutro starszaka szczepie i małza na grypsko zobaczymy czy beda mniej chorowali:confused:
Dziewczyny któras uzywa nawizacza powietrza? Chodzi u was cała noc czy jak?

Chogata-my uzywamy.kupilismy taki z Aventu i przy nim jest termometr i pokazuje tez nawilzenie powietrza.w pokoju 4-5m wystarczaja 2h nawilzania i utrzymuje sie tak do 6-8h:tak:
dziendobry tak w ogole.Amelka wlasnie cisnie kupalka to mam momencik:-Ddzisiaj juz troszke lepiej sniadanko poszlo-bez placzu.zobaczymy jak bedzie dalej w ciagu dnia.maz wczoraj chcial Amelke Vickiem smarowac:szok::szok::szok:myslalam ze zejde-dobrze ze zanim ja nasmarowal to sie zapytal jaka iloscia moze smarowac:no::szok::szok::szok::szok:rany faceci nawet ulotek od lekow czytac nie potrafia??!!
znikam bo kupka juz mala gniecie.milego dnia i zdrowka wszystkim zycze.:tak:

hej dziewczyny:-D:-D:-D
mala dala sie mamie wyspac.... okolo 5 maz wzial ja do lozka bo lakala i zasnela z nami na 2 godziny:-D:-D:-D
ja nie wiem czy dzisiaj wyjde... po wczorajszym mrozie to mi sie nie chce:dry::dry::dry:
myslalam ze mio glowa odpadnie tak wialo:dry::dry::dry::dry:
a mala zakopana w wozeczku i sobie smacznie spala:-D:-D:-D:-D
szwagierka przyniosla mi spodnie do poszerzenia tyl;ko ze teraz ja z m wchodze w jedna nogawke a poazniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wec mam dzis dzien przy maszynie:cool2:

Cześć dziewczyny

Za Maciusia kciuki od rana zaciśnięte :tak:

My dziś po kontroli bioderkowej, wszystko ok tylko jeszcze przez miesiąc profilaktycznie mamy szeroko pieluchować;-) Była już również pielęgniarka środowiskowa i wizyta wyglądała bardzo podobnie jak położnej. Bardzo fajna starsza pani, pytałam ją po co są te wizyty a ona na to że musi sprawdzić czy jakaś rodzina nie potrzebuje pomocy. Są mamy, które sobie nie radzą z dzieckiem lub sytuacja ekonomiczna jest bardzo kiepska i trzeba taką rodzinę obserwować i pomóc w miarę możliwości.:tak:

A za oknem szaro buro i zimno :no:

Witam się popołudniowo :)))
Czy już wiadomo co u Maciusia?

My też byłyśmy dziś na spacerku godzinnym, bo zimnica. Oli cały spacer przespała, a potem i w domu w wózku jeszcze spała :))). Zrobiłam obiad i sałatkę w tym czasie. Potem Oli leżała na macie godzinę SZOK i teraz słodko śpi, bo się zmęczyła :))).

Dziś Mała ma równe 3 miesiące :))))))))))). Jak ten czas leci...
Jak tatuś wróci jedziemy po kombinezon, bo coraz większe mrozy, a moja mała w kurteczce śmiga jesiennej. Na razie jej jeszcze ciepło, ale z dnia na dzień coraz zimniej więc trzeba już kupić.

Idę odpocząć. Mała śpi to mama też się położy :))).

widze ze mrozy w PL,
co by o UK nie mowic ale raczej temperatury ponizej zera to rzadkosc z czego sie ciesze:tak:

zauwazylam ze obojetnie czy kapiemy Adaska o 6ej czy o 22ej zawsze po kapaniu i karmieniu krotkim zasypia gleboko
chyba mu przesune na wczesniej w takim razie ta kapiel:sorry:

chyba rzeczywiscie juz wszystkie mamuski spicie pod cieplymi koldrami wiec
i ja mowie dobranoc na ogolnym:tak:

ciekawe jak tam Macius?...

reklama
hejka
wpadlam sie przywitac
my dzis z Mayka ze szpitala wyszlysmy bo znowu cos z nerkami miala....zrobili nam usg ale musimy czekac na wyniki wrrrr....
pozdrawiam wszystkie
nie zdaze nadrobic zaleglosci niestety.....przeczytalam ze cos z Maciusiem ale nie wiem o co chodzi niestety.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry