reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie z rana
Aga trzymam kciuki z Maciusia:-)
A u mnie w chacie 17 stopni:szok: kaloryfery nie grzeja a w spółdzielni powiedzieli ,ze miedzy 13 a 16 dopiero ktos przyjdzie ludzie pochlastac sie idzie:wściekła/y:ja jutro starszaka szczepie i małza na grypsko zobaczymy czy beda mniej chorowali:confused:
Dziewczyny któras uzywa nawizacza powietrza? Chodzi u was cała noc czy jak?
ja używam nawilżacza, ale chodzi tylko w dzień, bo w nocy strasznie by brzęczał i spać bym nie mogła :-D
dobry wieczór tak w ogóle ;-)
my dziś nie byłyśmy na dwórku, bo coś wiało i deszczyk pokropił, ale jutro sobie odbijemy
ciekawe co z Maciusiem?
dobranoc laski...

Ostatnia edycja:
reklama
To ja jeszcze tak na chwilke. Macius mial dzis badania, byl bardzo dzielny ale wyniki beda dopiero jutro wiec jutro znow trzymamy kciuki.
A mnie przewialo i chyba zapalenie piersi dostalam buuuuu ratunku, oblozylam sie pieluchami i teraz nie wiem czy konieczny jest antybiotyk czy nie i czy wypisze go lekarz rodzinny??:no::no::no:

Oj przykro mi Kasienko.
To trzymamy dalej kciuki za Maciusia.

Ja kupiłam dziś 3 paczki pampków by dostać ślimaczka :)))) i tak 40 zł zaoszczędzone na zabawce :))). Dziękuje Basiu.

Dobranoc

Kciuki trzymamy trzymamy -nie puszczamy:happy2:

Wydaje mi sie ze moze wypisac - gdzies tak czytałam
A moze mozesz np. jakimś Amolem posmarować i pieluche zeby miały ciepło...ale nie wiem czy tak wolno:confused:

hej dziewczyny:-D

kciuki obowiazkowo:tak::tak::tak:

ja jak mialam zapalenie to termoforem robilam bo szybciej pomagalo:tak:
ja bylam na pogotowiu wiec chyba lekarz rodzinny moze... nie wiem czy to nie gin;-)
a mnie grypsko wzielo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jutro do lekarza bo gardlo boli a nie chce malej zarazic:no:
a mnie to zaraz angina bierze:-(:-(:-(:-(
jak nie masz goraczki i nie bola Cie stawy to nie ma jeszcze tak zle... duzo masuj i odciagaj i wyciskaj...
zebys mleka nie miala skarzonego bo mi to zaraz ropa leciala z lewej i bylo po karmieniu bo i prawa tez zlapalo:-(:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry