reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oli śpi smacznie od godzinki. Ja już też w piżamce i zaraz mykam spać.
Cały czas myślę o Agusi i Maciusiu. Czekam jutro na dobre wieści.

Dobranoc

reklama
ja sie witam i zaraz znikam.padnieta jestem strasznie.katarek sie pogorszyl.A|melka oddycha przez buzke wiec przed kazdym karmieniem koszmar czyszczenia noska:zawstydzona/y::-(a jak jej butle daje to ryk niesamowity...kazde karmienie dzisiaj przeciagalo sie do godziny:szok:jestem padnieta...mam nadzieje ze jej wylecze ten katarek zanim sie gdzies na plucka czy oskrzela przedostanie:zawstydzona/y:smutno mi.jakas handra jesienna mi sie udziela?:confused::no:

Agusia trzymam kciukasy zeby wszystko bylo dobrze.nawet maz moj kciukasy zacisnal i kazal pozdrowic i wirtualnie usciskac:dry:hmmm musze miec na niego oko;-)

dzień dobry

Agusia - trzymam kckuki, oby diagnoza była dobra

wszystkim, co mają szpital w domu zdrówka dla dzieci i dla nich życzę

miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki Aguś! Musi być dobrze!!! Nie ma innej opcji!

Witam w ten pochmurny środowy poranek.
Dziecko mi dziś przespało całą noc. A teraz znowu drzemie, więc mam chwilkę na kawkę z wami. ;-)

0 stopni za oknem brrr Ale jak nic nie stanie na przeszkodzie to wyjdziemy dziś na spacer. Pytałam wczoraj pielęgniarki czy to prawda że wychodzi się z maluszkiem do -7 stopni. Powiedziała że można spokojnie wychodzić jak jest większa temperatura tylko dziecko trzeba cieplej ubrać (no jak bym nie wiedziała:dry:)

Normalnie zmarzłam jedząc śniadanko:wściekła/y:
Paskudna pogoda:wściekła/y:

Byle do wiosny - ciągle sobie powtarzam. Ale jak pomyślę że jeszcze zima musi minąć to deprecha mnie łapie.
Do tego w piątek ekipa mi wchodzi drzwi wszystkie wymieniać (właściciele sobie wymyślili) a ja się z Gabi ewakuuje do rodziców. Wyobrażacie sobie ten bałagan po wykutych wszystkich futrynach?!A do tego goście przyjeżdżają na chrzciny więc muszę mieć wszystko posprzątane w niespełna tydzień:wściekła/y::-(:zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Witam mamuski!!!
Agus,masz tez i moje kciukasy zacisniete za Maciusia....trzymam mocno!!!!

U mnie dzis tez zimno....dzis jade z Gosia do ortopedy,no i zamierzam kupic buty zimowe dla Gosi,mam nadzieje ze jest cos jeszcze w sklepach :-)...no i musze swoje zaniesc do szewca,bo mi sie zamek rozwalil...wrr...:wściekła/y:...a w polbutach to troche zimno...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry