Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj Mateusz jest nowoczesny i ostatnio zasypia z komorka z gory przepraszam jak do ktorejs wydzwania![]()

Moj Mateusz jest nowoczesny i ostatnio zasypia z komorka z gory przepraszam jak do ktorejs wydzwania![]()
Gorzej jak trafia na trzy 999 musze go pilnowac.

E no niedawno wystukal jakis zagraniczny numer i pozarlo mi 1,60Gorzej jak trafia na trzy 999 musze go pilnowac.
Wiem Iwonko ze to niezdrowa przytulanka ale skubaniec tak sie drze jak nie dostanie ze wole mu dac na te 3 minuty niz sluchac placzu przez dwie godziny
A do taty chogata juz nieraz zadzwonil na szczecie mamy darmowe tylko tata niestety za odebrane musi doplacac
rozglądamy sie za jakims lapkiem, bo teraz to stacjonarka nam stoi w pokoju, w ktorym teraz w ogole nie przebywamy (bo jakos najchłodniej w nim jest a ja zmarźluch okropny
).
teraz biedny ma takie gluty, ze łooo
a jak tylko wyjmyję Fridę, to jakby mogł to by mi zwiał z przewijaka 
ale walczymy dzielnie, nie ma rady 

pare razy ratowałam sie zapasami z zamrazalki, ale potem stwierdziłam, ze nie ma to tamto, bo mi sie chłopak do butli przyzwyczai i koniec z karmieniem bedzie. Jak se to przypomne ehh...