Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i potem tylko rączki, więc tak do 5:00 sobie śmigaliśmy po mieszkanku. No a potem to do 10:00 pospał, więc luz blues jak dla mnie 

hehehe
slysze ze w nosku charczy ale za gleboko siedzi i frida nie pomaga,na noc smarujemy sie wick vaporub i mamy spray do noska ale niewiele to wszystko pomaga
oby na plucka nie poszlonbo w sobote chrzcimy i ma byc zdrowa
moze dzisiaj pojedzie z bratem swoim to kupia i wreszcie laptopa swojego podlacze to juz bede miec dostep do neta ciagle

z zasypianiem ma problemy-wierci sie w lozeczku ok 20 min i jeczy i steka i pozniej zmeczona tymi wygibasami zasypia na chwile....ehhh mam nadzieje ze taki stan dlugo nie potrwa bo juz wymiekam
i oby po powrocie do domu wszystko wrocilo do normy-teraz mam pomoc tesciow a w domku bede znowu sama z amelka
no ale zrobila sie rozgadana bardzo ,ladnie siedzi i sama sie podnosi do siadania( w lozeczku ma takie obrecze i chwyta sie ich i siada):-)
straszne rzeczy sie na tym świecie dzieją...
przecież własne dziecko to skarb najcenniejszy... No nie rozumiem i tyle.

ladnie siedzi i sama sie podnosi do siadania( w lozeczku ma takie obrecze i chwyta sie ich i siada):-)
Jakubka ja jak Tomka odłożę to się obudzi![]()