reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My po ważeniu, szczegóły na odpowiednim wątku. Załamka normalnie...
Dzisiaj przychodzi mechanik do mojej maszyny do szycia i trzymajcie kciuki, może do kolekcji maszyn przemysłowych dołącze przemysłowego overloka? Chcę otworzyć zakład niedługo, ale to tylko w planach, narazie Jagoda najważniejsza.
Anitek Wasołych Świąt!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Znalazłam Was bo szukałam info czy jeszcze jakieś dziecko w wieku mojej Zosi ma teraz problemy ze spaniem (kręcenie się, ciągle cycek i cycek itp)... Ale widzę że dużo dzieciaczków teraz "cierpi" na takie cuś :-p
Gdybym wiedziała że macie tu takie fajne forum wcześniej bym Was poszukała :-)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie i moją Zośkę do swojego grona i pozwolicie nam trochę z Wami popisać ;-)
Pozdrawiamy - Zosia i Ola :-D

Cześć Dziewczyny!
Znalazłam Was bo szukałam info czy jeszcze jakieś dziecko w wieku mojej Zosi ma teraz problemy ze spaniem (kręcenie się, ciągle cycek i cycek itp)... Ale widzę że dużo dzieciaczków teraz "cierpi" na takie cuś :-p
Gdybym wiedziała że macie tu takie fajne forum wcześniej bym Was poszukała :-)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie i moją Zośkę do swojego grona i pozwolicie nam trochę z Wami popisać ;-)
Pozdrawiamy - Zosia i Ola :-D

witaj na sierpnióweczkach,pewno,że przyjmiemy,pisz śmiało i zaglądaj na inne wątki to moze tez cos ciekawego znajdziesz

Miranda trzymam kciuki mam nadzieje ze plany sie udadzą
Reksio83 witaj!!!!!

no i Tomek marua taka ze szok i znowu mi na rekach zasypia ale jak zasnie to dam go do wózka i na ganek moze w zimnym pośpi:sorry2::sorry2:

Załączniki

• ann.jpg
    ann.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 37
A ja mam dzisiaj zly dzien...
A zreszta takie zle dni to mam juz od bardzo dawna...byle co moze mnie z rownowagi wyprowadzic do tego stopnia,ze sie porycze:shocked2:
To chyba wina tabletek anty.Zle na mnie dzialaja...nic mi sie nie chce,jestem wiecznie rozdrazniona i zla.A teraz to tymbardzej bo juz dwie noce spalam po 3 godziny.
Jak tak dalej pojdzie to z nerwow na psychiatryk mnie wywioza... :/
Albo dostane zawalu.
Zostaly mi jeszcze dwa opakowania tych nieszczesnych tabletek...jak sie skoncza to pomysle o innym zabezpieczeniu.

reklama
Reksio83 witaj:-).

U nas buro i ponuro, siedzę w domu. Nie muszę to nie wychodzę.

JestemJolka, to może nie czekaj aż się skończą, tylko od razu przestań brać, skoro tak źle na ciebie działają.
A jak jestem niewyspana, to też mnie wszystko wkurza.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry