Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie wygladal na zmeczonego az tak przed kapaniem, w wodzie trzy minuty i normalnie odplynal, ubieralam w spioszki nawet sie nie obudzil, popil mleczka na spiocha i spi dalejodkad pojawily sie Adasiowi zmiany skorne na szyjce tez tylko w emolium sie kapiemy, do smarowanai tez emolium , dostalam kilka butli na recepte wiec nie musialam kupowac- tutaj wszytsko dla maluszkow za darmo na recete
dzis mi znow maly w czasie kapania zasnalnie wygladal na zmeczonego az tak przed kapaniem, w wodzie trzy minuty i normalnie odplynal, ubieralam w spioszki nawet sie nie obudzil, popil mleczka na spiocha i spi dalej
wiec ja dobranoc mowie bo nalesniki za mna chodza od rana

,a potem wrocil maz od lekarza(znow dostal zwolnienie 2 tygodnie
) i jak zasiadl do kompa to sie nie moglam dopchac....dzis od rana tez oczywiscie zajete i zajete.....ale jak dzieciaki zasnely to go wygonilam
...bylam dzis w szkole po Gosie ,no i na choince bedzie jakies przedstawienie wystawiane przez zerowke,Gosia ma byc sniezynka,mam jej przebranie uszyc
...lo matko jak mi sie do maszyny nie chce siadac,na dokladke nie mam bardzo z czego,bo to ma byc cale biale i znow gdzies na sklepy musze sie udac

,ale to mnie wcale nie martwi,bo sie wreszcie gdzies wyrwe z chaty....

i o 5:30. No i od tej 5 nie śpimy. Już pranie wstawiłam a słońce jeszcze nie wstało. Sąsiedzi się zdziwią. ty sie juz przestan martwić,ja niby przestałam bo skoro przybierajai są wesołe to czemu my sie tak tym przejmujemy,trzeba wrzucic na luz,nadrobiąza kilka miesiecy jak juz beda normalnie jesć
Już na pocieszenie przebrałam ciuszki, zeby sobie wizualnie uświadomić, że jednak rośnie ta moja kruszynka. Ale jakoś ciągle o tym myślę. Niechcący zupełnie:-(Mewa ja nie wiem jak dziecko może zasnąć w kąpieli! Moja to nawet jak jest śpiąca to szaleje w wannie. Chlapie rękoma i nogami. Dopiero po 5 minutach jęknie że ma dość i chce wyjść. Wtedy pociągnie dwa razy (.) i śpi.dzis mi znow maly w czasie kapania zasnalnie wygladal na zmeczonego az tak przed kapaniem, w wodzie trzy minuty i normalnie odplynal, ubieralam w spioszki nawet sie nie obudzil, popil mleczka na spiocha i spi dalej
Ja z moją kruszynką nadal jeździmy w gondoli, ale moja koleżanka która urodziła w lutym od razu jeździła spacerówką ale miała taką zabudowaną z regulowanym oparciem. Dzieciaczek był opatulony i w śpiworku z wełną w środku (który nota bene ja teraz używam i muszę przyznać, że rewelacyjnie się sprawdza)Mam pytanie do Was:
jak wozicie swoje maleństwa. W głębokim wózku czy spacerówce?
Moja się już niezbyt mieści w głębokiej gondoli. Jest długa i ciasna.
Czekam na porady![]()