reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My po spacerku
Troche nerwy mi przeszły, ze taki sik zmarnowany No nic trza jutrro łapać
Piwonia mam nadzieje, ze po antybiotyku pomoże, dobrze ze juz nie zastrzyk
jakbuka tobie łapanie szybko pójdzie u chłopca lepiej :-)

Hej!!
Deli przykro mi że tyle czekałaś i siusiu nie ma:no:
A mój nadal kupki nie zrobił czekałam 5 dni bo myślałam że zrobi ale już dziś mu dałam czopka bo to już za długo chyba będę musiała iść z nim do lekarza bo nie wiem od czego tak ma że nie może zrobić tak długo???
Teraz sobie spi na łóżku musze go pilnować bo się ostatnio podczas snu przekręca z plecków na brzuszek!!
Śnieg sypie troszke ale na pewno pójde dziś na spacer!!
Malinka a może po jedzonku stałym? Wprowadziłaś Tomusiowi już coś? Bo moja tak po jabłku zrobiłą sobie dłuższą przerwę. Za to marchew idzie gładko.
my juz spowrotem,starsza zdrowa ufff
a mała dostała jeszcze antybiotyk,ale doustny bo ma nadal brzydki katarek i w poniedziałek znów do kontroli
No fajnie że Ali i jej siostrze już lepiej. Niech dziewczyny skorzystają z białej zimy.
Ja dziś nie wyszłam z małą. Spała tylko 30 minut! Chyba na złość, że nie na dworzu. Dopiero teraz mi usnęła na rękach dopiero. Och! Coraz bardziej się rozbestwia to moje dziecię. Na marchewę z ryżem dzisiaj nie miała ochoty. Wszystko wypluwała:-( Za to soczek jabłkowy super wypiła. I weź tu człowieku nie żałuj że dałaś posmakować owoca zamiast same warzywa:wściekła/y:
Idę zszamać obiados i wrócę jak mi dziecię pozwoli.

Tak Efe to po jedzonku nowym...ale kupa poszła i juz lepiej
Piwonia ciesze sie ze u was lepiej!!!niech te choroby od was pójda precz a kysz:tak:;-)
mój pojechał do las droge odsniezyc na kulig i my znowu sami......

witam to znowu ja z doskoku:-D
dziękuję za miłe słowa dziewczyny
u nas ok poza małym kaszlem który powoli przechodzi, obyło się bez antybiotyku Szymek dostał tylko deflegmin i kropelki do nosa, no ale niestety na razie o szczepieniu pewno możemy zapomnieć.
poza tym mały coś mi mało je ale pani doktor twierdzi że dzieci tak mają no ale czy to możliwe ,żeby w tym wieku jadł 120-150 ?:dry:
co do wypadania włosów to mam ten sam problem, myślałam że to po narkozie z operacji ale widze że nie jestem w tym odosobniona.
z tego co wyczytałam to pojawiają się już pierwsze ząbki u sierpniowych pociech, a zatem gratuluję zarówno maleństwom jak i ich mamom, którym życzę dużo cierpliwości przy ząbkowaniu:-D
postaram się wpadać częściej na bb chociaż ten czas teraz tak goni że nie mogę się w tym wszystkim połapać

Malinka moja po wczorajszej marchewie to tak nawaliła że zlew odwiedziła. A rajtki poszły do prania. A dziś już nie chce marchewy więc się zastanawiam, czy to nie ma związku.

Ech liczyłam na wyjazd w weekend na zakupy do Trójmiasta ale wygląda na to, że pogoda będzie raczej do bani. A chciałam do tesco, do h&m i apteki super-pharm Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu O Ikea'i też marzyłam Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jaki ten świat niesprawiedliwy Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nawet sklep ze stanikami w "moim" rozmiarze namierzyłam w Gdyni:-( i kicha :wściekła/y:

Nawet pół tabliczki czekolady nie pomogło:-(

Malinka moja po wczorajszej marchewie to tak nawaliła że zlew odwiedziła. A rajtki poszły do prania. A dziś już nie chce marchewy więc się zastanawiam, czy to nie ma związku.

Ech liczyłam na wyjazd w weekend na zakupy do Trójmiasta ale wygląda na to, że pogoda będzie raczej do bani. A chciałam do tesco, do h&m i apteki super-pharm Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu O Ikea'i też marzyłam Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jaki ten świat niesprawiedliwy Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nawet sklep ze stanikami w "moim" rozmiarze namierzyłam w Gdyni:-( i kicha :wściekła/y:

Nawet pół tabliczki czekolady nie pomogło:-(

Ja dzis zaliczyłam dzień towarzysko zakupowy .Odstresowałam się = zostawiłam troche kasy ale oczywiscie sobie nic nie kupiłam tylko dzieciakom z wyprzedazy .
Witam sie tak wogule i ide cos poczytac :-)

Chogata nie dobijaj leż ącego:-( Ja już tak dawno nie poszalałam na zakupach. Jedyne co kupiłam to body i pajace na allegro ale są na gigantyczne dzieci, bo na pewno nie na 3-6m-cy:-(

reklama
Chogata nie dobijaj leż ącego:-( Ja już tak dawno nie poszalałam na zakupach. Jedyne co kupiłam to body i pajace na allegro ale są na gigantyczne dzieci, bo na pewno nie na 3-6m-cy:-(

Ja juz tak dawno nie byłam na zakupach ,ze hej więc się nie martw.Też musze albo autobusem albo samochodem jeździć:tak:Nic się nie martw ja juz chodze i mówie do męzastego ,ze będę wolna dopiero jak mała bedzie miała 18 -stke:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry