Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka a może po jedzonku stałym? Wprowadziłaś Tomusiowi już coś? Bo moja tak po jabłku zrobiłą sobie dłuższą przerwę. Za to marchew idzie gładko.Hej!!
Deli przykro mi że tyle czekałaś i siusiu nie ma
A mój nadal kupki nie zrobił czekałam 5 dni bo myślałam że zrobi ale już dziś mu dałam czopka bo to już za długo chyba będę musiała iść z nim do lekarza bo nie wiem od czego tak ma że nie może zrobić tak długo???
Teraz sobie spi na łóżku musze go pilnować bo się ostatnio podczas snu przekręca z plecków na brzuszek!!
Śnieg sypie troszke ale na pewno pójde dziś na spacer!!
No fajnie że Ali i jej siostrze już lepiej. Niech dziewczyny skorzystają z białej zimy.my juz spowrotem,starsza zdrowa ufff
a mała dostała jeszcze antybiotyk,ale doustny bo ma nadal brzydki katarek i w poniedziałek znów do kontroli

;-)

Malinka moja po wczorajszej marchewie to tak nawaliła że zlew odwiedziła. A rajtki poszły do prania. A dziś już nie chce marchewy więc się zastanawiam, czy to nie ma związku.
Ech liczyłam na wyjazd w weekend na zakupy do Trójmiasta ale wygląda na to, że pogoda będzie raczej do bani. A chciałam do tesco, do h&m i apteki super-pharm Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu O Ikea'i też marzyłam Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jaki ten świat niesprawiedliwy Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nawet sklep ze stanikami w "moim" rozmiarze namierzyłam w Gdyni:-( i kicha
Nawet pół tabliczki czekolady nie pomogło:-(
Chogata nie dobijaj leż ącego:-( Ja już tak dawno nie poszalałam na zakupach. Jedyne co kupiłam to body i pajace na allegro ale są na gigantyczne dzieci, bo na pewno nie na 3-6m-cy:-(
Nic się nie martw ja juz chodze i mówie do męzastego ,ze będę wolna dopiero jak mała bedzie miała 18 -stke