reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chogata nie dobijaj leż ącego:-( Ja już tak dawno nie poszalałam na zakupach. Jedyne co kupiłam to body i pajace na allegro ale są na gigantyczne dzieci, bo na pewno nie na 3-6m-cy:-(

ja tez nigdzie dawno nie byłam,a mam duże braki i trzeba by sie było gdzies ruszyc,ale zeby sie gdzies ruszyc to musi byc wieksze auto,bo do tego sie nie mieścimy

ja dopiero teraz bo moja mala ma dzisiaj zły dzien jak wróciłam po 12 to poszła mi spac dopiero o 17.30 i spała na szczęście 1,5 godzinki,ale co z tego jak wstała z fochami,echh...

dzisiaj mam zły dzień i jak niecierpie czekolady to dzis zjadłam 2 kostki:wściekła/y:
a do tego nie moge pic rozpuszczalnej i juz jestem zła na maxa

reklama
Oj moja dzisiaj też nie do życia. Jedynie na spacerku miałam spokój. Nie wiem co jej dziś jest. Całe popołudnie to był jeden wielki płacz. W ruch poszedł czopek i żel chyba z 3 razy po małych dawkach... Dopiero po tym pospała 20 minut ehhh

Oj moje braki też spore. Czekam na paczki co pozamawiałam i zobaczę co trzeba dokupić :-)

Czesc mamuski dawno mnie nie bylo ale bylam w Polsce na swieta;-) U nas wszystko ok. Od dzis zaczelismy wprowadzac jedzonko ze sloiczkow:-) A tak wogole to dzis mielismy wizyte Alus wazy 7,5 kg i ma 65cm:-) duzy juz chlopak z niego:-) A ja w dobrym nastroju bo wkoncu moglam do was zajrzec:-)
AAA zapomnialm dodac ze Alus juz siedzi:-) Na poczatku nie pozwalalam mu ale polozne tu twierdza ze jesli dziecko rwie sie do siadu to znak ze jest gotowe usiasc wiec pozniej mu nie zabranialam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry