reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gratuluje dzieciaczkom ząbków:-)
stres robi swoje mleczka mam mało!!!!!!!!!!

odwiedził mnie dzis kolega męża, teraz mieszka w Szwecji,w grudniu mąż pomógł mu w zyciowej sprawie a dziś przyjechał w podzięce dac prezenty:szok::szok::szok:
ja je zobaczyłam to mówie ze facet oszalał same spójrzcie
DIPSY TANCZĄCY GRAJACY TELETUBIS TELETUBISIE (850867156) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE - Materacyk 3 w 1 | Zabawki | Dla niemowląt | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesori
Mikser Zelmer Robi 381.61 | www.kupujemy.pl porównanie cen_
i jeszcze chłopakom zostawił na biurkach po 100zł:szok:
gościu chyba nie wie ze przyjaciołom się pomaga bezinteresownie ale cóż uściskałam go i buzi dałam w policzek:-D

reklama
Zazdroszcze moja pewnie bedzie meczyc sie do 6 miesiąca albo matke prędzej wykończy buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Dzis normalnie padam na twarz nie dam rady dłuzej siedzieć a mała tyle co zasnęła:tak:Powiem juz dobranoc i rano przylece jak skowronek mam cichutka nadzieję:-D

Chogata moja też i płaczu u mnie co niemiara. Żel pomaga, ale nie na tak długo by człowiek usiadł i odpoczął :-(

Mewa gratku dl aAdasia
Aneczka super kulig

Powiem dobranoc juz bo padam na twarz

Nk też się zapisałam i też myśłałam o focie od Basi

gratuluje dzieciaczkom ząbków:-)
stres robi swoje mleczka mam mało!!!!!!!!!!

odwiedził mnie dzis kolega męża, teraz mieszka w Szwecji,w grudniu mąż pomógł mu w zyciowej sprawie a dziś przyjechał w podzięce dac prezenty:szok::szok::szok:
DIPSY TANCZĄCY GRAJACY TELETUBIS TELETUBISIE (850867156) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE - Materacyk 3 w 1 | Zabawki | Dla niemowląt | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesori
gościu chyba nie wie ze przyjaciołom się pomaga bezinteresownie ale cóż uściskałam go i buzi dałam w policzek:-D

Wow SEmpe przyslij go do mnie tez mu pomoge:szok::szok::-D:-D

o tym samym pomyślałam

sempe piekne prezenty,jak to czasami ludzie potrafią nas zadziwic i poprostu od serca podziekować,malo takich ludzi teraz jest na świecie
i prosze cie niedenerwuj sie tak bardzo,bo rzeczywiscie stres nie wpłynie korzystnie na twoj pokarm no i mała bedzie bardziej niespokojna

no Mewa, gratulujemy Adasiowych ząbalków :)
ale super, ze tak gładko Wam to poszło no :) tylko pozazdrościć:)
przynajmniej się Adaśko nie namęczył :)

Kasiu, Twój Miłoszek to dorodne chłopisko ;-) to może faktycznie pora już na nowe jedzonko? :happy2: teraz to juz w ogóle będzie rósł, jak na drożdżach hehe :)

Piwonia, ja tez właśnie się zapisałam na nk :)
ale fajnie, w końcu Was widzę dziewczynki :)

Sempe, no nieźle Was znajomny obdarował :shocked2:
fajny gest, i bardzo dobrze o nim świadczy :)
dzieciaczki pewnie przeszczęśliwe :-)

Ja sie go Jakubka boje zwazyc z wrecz przeciwnych powodów nic Efe czy Piwonia. Mozemy oddac z poltora kg ktoraś chętna:-D?
Twoj Tomuś za to już taki dorosły myk i bedzie pół roczku

dzieki dziewczyny, no faktycznie jakos latwo poszlo, i wogole dziasel spuchnietych nie mial i czerwonych tylko twarde i bialawe:tak: a szalal mi z kilka tygodni temu- musialy mu jednak dziasla dokuczac, pare razy paracetamol dalam nawet
moze i u waszych dzieciaczkow tez szybko pojdzie;-)

Sempe - tylko sie cieszyc:tak:

Kasia - moze ta noc to wyjatkowa byla i znow bedzie ladnie przesypial? jak nie to mozesz sprobowac, radze z marchewka bo ja blad popelnilam ze od jablka zaczelam- teraz mam przeboje:tak:

Gratuluje ząbkow :)
U nas też ciężki dzien.. Po szczepieniu Mała była straaaasznie marudna.. I pierwszy raz musiałam dac czopka przeciwgoraczkowego bo temp jej skoczyła aż do 38.5.. :( teraz spi więc powoli bedę się ewakuowac do lóżeczka. Dobrej nocy życzę! I przespanej przede wszystkim :)

reklama
witam dziewczyny:tak:

Adasiowi wyszly dzis dwa zabki:-D dolna jedynka i dwojka :tak:wczoraj nie mial bo mu zawsze w czasie kapania masuje a dzis sie zaskoczylam,
a jakie ostre :shocked2: najlepsze ze bez placzu sie obylo i noc przespana byla
Wow Mewa,no to gratki wielkie dla Adasia!!!:tak:
No, no niezle prezety...:szok:

Dziewczyny fajny pomysl z ta NK,tez niektorych nie poznaje....ale mysle ze dojde ktora to ktora:happy2:
Dobrej nocki zycze wszystkim...pa,pa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry