gratuluje dzieciaczkom ząbków:-)
stres robi swoje mleczka mam mało!!!!!!!!!!
odwiedził mnie dzis kolega męża, teraz mieszka w Szwecji,w grudniu mąż pomógł mu w zyciowej sprawie a dziś przyjechał w podzięce dac prezenty

ja je zobaczyłam to mówie ze facet oszalał same spójrzcie
DIPSY TANCZĄCY GRAJACY TELETUBIS TELETUBISIE (850867156) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE - Materacyk 3 w 1 | Zabawki | Dla niemowląt | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesori
Mikser Zelmer Robi 381.61 | www.kupujemy.pl porównanie cen_
i jeszcze chłopakom zostawił na biurkach po 100zł
gościu chyba nie wie ze przyjaciołom się pomaga bezinteresownie ale cóż uściskałam go i buzi dałam w policzek
stres robi swoje mleczka mam mało!!!!!!!!!!
odwiedził mnie dzis kolega męża, teraz mieszka w Szwecji,w grudniu mąż pomógł mu w zyciowej sprawie a dziś przyjechał w podzięce dac prezenty

ja je zobaczyłam to mówie ze facet oszalał same spójrzcie
DIPSY TANCZĄCY GRAJACY TELETUBIS TELETUBISIE (850867156) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE - Materacyk 3 w 1 | Zabawki | Dla niemowląt | Maty rozwojowe i dodatki | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesori
Mikser Zelmer Robi 381.61 | www.kupujemy.pl porównanie cen_
i jeszcze chłopakom zostawił na biurkach po 100zł

gościu chyba nie wie ze przyjaciołom się pomaga bezinteresownie ale cóż uściskałam go i buzi dałam w policzek

Powiem juz dobranoc i rano przylece jak skowronek mam cichutka nadzieję
teraz to juz w ogóle będzie rósł, jak na drożdżach hehe