reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To co Baśka robiła ze zdjeciami kurcze zacme mam kompletna i mała drze sie nad uchem:wściekła/y:
Aneczka kuligu zazdraszczam przeprowadzka na+ widze:-)

kolaż
ale powiem wam,ze działamy telepatycznie bo o tym samym myślałam z Kasią:-)
ja się już zapisałam:)
Iwonko teraz do bólu będzie następny w sobotę jak damy radę:)
szkoda,ze tak daleko mieszkam to dla mnie drugi koniec Polski bo bym sie do Ciebie wybrala na niego

Ostatnia edycja:
Mewa ja nie wiem jak dziecko może zasnąć w kąpieli! Moja to nawet jak jest śpiąca to szaleje w wannie. Chlapie rękoma i nogami. Dopiero po 5 minutach jęknie że ma dość i chce wyjść. Wtedy pociągnie dwa razy (.) i śpi.

tylko dlatego zasnal bo wczoraj spal na spacerze z pol godziny tylko na caly dzien wiec zmeczony byl a ja wole zeby spal w nocy wiec zawsze go do kapieli przetrzymam takiego marudzacego

Na marchewę z ryżem dzisiaj nie miała ochoty. Wszystko wypluwała:-( Za to soczek jabłkowy super wypiła. I weź tu człowieku nie żałuj że dałaś posmakować owoca zamiast same warzywa:wściekła/y:

u mnie to samo, znow mu sprobowalam dac mojej marchewki i bylo blee, nie przelknal a jakie miny strzelal i co? gruszke musialam leciec gotowac i miksowac
w sklepie pustki sloiczkowe bo zima na calego i nie dowiezli

ja tez nigdzie dawno nie byłam,a mam duże braki i trzeba by sie było gdzies ruszyc

no to witam w klubie:tak: na necie kupuje albo moj mi robi zakupy, ale zeby sie tak wybrac do centrum to jakos niezabardzo mi wychodzi

nie odzywałam sę bo wczoraj u mężowej rodzinki wigilia a dziś święta i kulig był fotke zostawiam i mykam:)

no to Wesolych Swiat Aneczka:-)

witam dziewczyny:tak:

Adasiowi wyszly dzis dwa zabki:-D dolna jedynka i dwojka :tak:wczoraj nie mial bo mu zawsze w czasie kapania masuje a dzis sie zaskoczylam,
a jakie ostre :shocked2: najlepsze ze bez placzu sie obylo i noc przespana byla

Ostatnia edycja:
tylko dlatego zasnal bo wczoraj spal na spacerze z pol godziny tylko na caly dzien wiec zmeczony jest a ja wole zeby spal w nocy wiec zawsze go do kapieli przetrzymam takiego marudzacego

u mnie to samo, znow mu sprobowalam dac mojej marchewki i bylo blee, nie przelknal a jakie miny strzelal i co? gruszke musialam leciec gotowac i miksowac
w sklepie pustki sloiczkowe bo zima na calego i nie dowiezli

no to witam w klubie:tak: na necie kupuje albo moj mi robi zakupy, ale zeby sie tak wybrac do centrum to jakos niezabardzo mi wychodzi

no to Wesolych Swiat Aneczka:-)

witam dziewczyny:tak:

Adasiowi wyszly dzis dwa zabki:-D dolna jedynka i dwojka :tak:wczoraj nie mial bo mu zawsze w czasie kapania masuje a dzis sie zaskoczylam,
a jakie ostre :shocked2: najlepsze ze bez placzu sie obylo i noc przespana byla

Zazdroszcze moja pewnie bedzie meczyc sie do 6 miesiąca albo matke prędzej wykończy buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Dzis normalnie padam na twarz nie dam rady dłuzej siedzieć a mała tyle co zasnęła:tak:Powiem juz dobranoc i rano przylece jak skowronek mam cichutka nadzieję:-D

Mewa gratuluje!!:-DAz dwa naraz super bedzie cie gryzl po ()():-D:-Dheheheh. No ale musisz uzupelnic suwaczek z zabkami:tak:
Olenka witaj gratki dla Aleksa za siedzenie, ja jeszcze samego nie sadzam gibki jeszcze choc rwie sie do siadania tak tylko na kolankach moich przesiaduje
Efe gratuluje przyrostu wagi a tym ze na 3 centylu jest to sie nie przejmuj bo ona na nim jest caly czas wiec jest rownowaga gdyby ci spadla z 50 na 3 moglabys sie martwic a tak po prostu jest drobniejsza:tak::tak:To samo u Iwonki
Z Nk super pomysl wreszcie bedziemy w jednej ze tak powiem kupie:-D
No a u nas maly obrot sprawy Milosz zaczal mi sie znow budzic w nocy chyba przechwalilam budzi sie kolo 3ej i szostej, moze to znak ze czas na nowe jedzonko? On taki duzy jest to moze samo mleczko juz mu za malo:sorry2::sorry2:
Kuba mi tu zasnal przed TV i co mam zrobic z tym klockiem toc go nie przeniose:sorry2::sorry2:

reklama
szok Piwonia:tak: boje sie ze mnie pogryzie ,teraz ma czym

fajny pomysl z nk- juz sie zapisalam:-)
oj napewno bedzie gryzł,bo musi je wypróbować;-)

Zazdroszcze moja pewnie bedzie meczyc sie do 6 miesiąca albo matke prędzej wykończy buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.Dzis normalnie padam na twarz nie dam rady dłuzej siedzieć a mała tyle co zasnęła:tak:Powiem juz dobranoc i rano przylece jak skowronek mam cichutka nadzieję:-D

no moja tez dzisiaj do aniołkow nie nalezy,ale wyśpij sie,bo sie nalezy

Mewa gratuluje!!:-DAz dwa naraz super bedzie cie gryzl po ()():-D:-Dheheheh. No ale musisz uzupelnic suwaczek z zabkami:tak:
Olenka witaj gratki dla Aleksa za siedzenie, ja jeszcze samego nie sadzam gibki jeszcze choc rwie sie do siadania tak tylko na kolankach moich przesiaduje
Efe gratuluje przyrostu wagi a tym ze na 3 centylu jest to sie nie przejmuj bo ona na nim jest caly czas wiec jest rownowaga gdyby ci spadla z 50 na 3 moglabys sie martwic a tak po prostu jest drobniejsza:tak::tak:To samo u Iwonki
Z Nk super pomysl wreszcie bedziemy w jednej ze tak powiem kupie:-D
No a u nas maly obrot sprawy Milosz zaczal mi sie znow budzic w nocy chyba przechwalilam budzi sie kolo 3ej i szostej, moze to znak ze czas na nowe jedzonko? On taki duzy jest to moze samo mleczko juz mu za malo:sorry2::sorry2:
Kuba mi tu zasnal przed TV i co mam zrobic z tym klockiem toc go nie przeniose:sorry2::sorry2:
no moze Kasiu czas na zmiany synek ci powiedział
a przenosic śpioszka i tak bedziesz zmuszona co masz zrobic,przeciez nie zostawisz tak

ja tez sie juz pożegnam,bo o północy mam pobudke na antybiotyk,wariatka ze mnie,ze sobie tak ustaliłam:wściekła/y::wściekła/y:
a i mój brzuch tez sie cos odzywa,wiec ide go do wyrka położyc,moze mu przejdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry