kaskax25
mama wspaniałej trójki
dzieki dziewczyny, no faktycznie jakos latwo poszlo, i wogole dziasel spuchnietych nie mial i czerwonych tylko twarde i bialawea szalal mi z kilka tygodni temu- musialy mu jednak dziasla dokuczac, pare razy paracetamol dalam nawet
moze i u waszych dzieciaczkow tez szybko pojdzie;-)
Sempe - tylko sie cieszyc
Kasia - moze ta noc to wyjatkowa byla i znow bedzie ladnie przesypial? jak nie to mozesz sprobowac, radze z marchewka bo ja blad popelnilam ze od jablka zaczelam- teraz mam przeboje![]()
E no Mewa to juz 3 noc z rzedu co sie budzi, nawet myslalam ze z zazdrosci sie budzi bo zaczelam 3 dni temu z mateuszkiem spac

Co do marchewki to nawet wyjscia nie mam musze od niej zaczac bo z glupoty niedawno mu starlam to plul dalej niz widzial i mine mial strasznie niezadowolona
Oby to samo nie spotkalo marchewki;-)Pozegnam sie na dziś. Dobranoc i spokojnej nocy. Czary mary malinka ty wiesz

Cmok

mój Tomek poki co jabłuszkiem pluje...
najlepsze ze bez placzu sie obylo i noc przespana byla
Piję kawusie może dojdę do siebie zaraz bo na razie to nawet mysli zebrac nie mogę a mała jak skowronek siedzi na leżaczku cieszy się i buja hihihihihii.
). 
juz tydzień nie wychodziliśmy buuuu... ale ten mój Mały zasmarkaniec raczej się jeszcze nie kwalifikuje :-(