reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc no nie dam rade nadrobic cos cie popisały bo w nocy chyba ktos mi dziecko podmienił ;-) no maruda nie z tej ziemi wygina sie az ciezko go utrzymac....wiecczorkiem wpadne.....

reklama
Mówię dzień dobry a poczytam później. Jagoda budziła sie co chwilę, jak juz zasnęła to znowu ja nie mogłam. Lecę bo szyje sobie jeansy, w sklepowe nie mogę wejść bo albo wiszą w pasie albo nie wsadzę moich ponętnych bioder, więc się zawzięłam...Na nazie.

jesoo... miranda ;-) mam to samo wiec jak juz uszyjesz to zrob mi ksero :-D:-);-):tak:

No moje dziecko 30 minut snu zaliczyło:wściekła/y:
Ale wstała w dobrym humorze więc się zabrałam za dawanie jej tej marchewki z ryżem. Normalnie pluła i jęczała. :wściekła/y:
Dziś jej ziemniaka ugotuje, bo szkoda mi kasę na te słoiki tak wywalać.

Iwonka na prawdę SUPER wiadomość.:-D

no i ja się dopisuję do inkowców!
Anet ja mam przemysłową maszynę +domową do obrzucania, która mi właśnie padła łamiąc 3 igły, ale to niezależnie od grubości materiału. Na szczęście na dniach mam kupic przemysłowego overloka, to juz zupełnie nie będę mieć problemu z szyciem.
Hiii, haaa...nie szyłam tipi indiańskiego choć miałam okazję.A formę na spodnie robię sama, bo gotowe na mnie nie pasują, muszę gdzieniegdzie dodać, tu dzież ująć.
Rubi przyjeżdzajcie do mnie z chłopakami, będziecie zabawiać moja pannę, a ja ci uszyję cacy spodenki.
A z tym czasem jest tak że ze mnie jest ranny ptaszek i mała śpi a ja robię to i owo. I wogóle z doskoku jak śpi wszystko robię, choć ostatnio szyjemy nawet razem.W końcu całą ciążę słyszała maszynę bo szyłam do końca.
Piwonia świetna wiadomość.
Mewa gratuluję i zazdroszczę że tak łatwo poszło z ząbkami. Z tego śniło mi sie że budze się rano a Jagoda ma zęba!Ale to tylko sen.

No moje dziecko 30 minut snu zaliczyło:wściekła/y:
Ale wstała w dobrym humorze więc się zabrałam za dawanie jej tej marchewki z ryżem. Normalnie pluła i jęczała. :wściekła/y:
Dziś jej ziemniaka ugotuje, bo szkoda mi kasę na te słoiki tak wywalać.

Iwonka na prawdę SUPER wiadomość.:-D

no to moja spała podobnie,sie wysilily dzis panienki
a ja potrzebuje troszke kartek na kiermasz do szkoły porobić:-(
ja jeszcze tej marchewki z ryzem nie dawałam,ale mam juz zakupionądzisiaj była marchewka z iemniaczkiem i zjadła pół słoiczka

reklama
A widzisz Miranda,na przemyslowej to inne szycie....tez o takiej marze,moze kiedys:baffled: A dzins kupowalas,bo u nas ciezko dostac...

a moja panna jednego dnia zjadla sporo marchewki,a na drugi juz nie chciala....i tez szkoda mi kasy narazie na sloiczki....ugotuje swoja(bo wkoncu na wsi mieszkam...hi,hi)no i moze ziemniaczka , to zobacze jak bedzie szlo.....bo butelki dalej niechce:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry