Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anetko godzinę ciągnęłam!Efe,ty sie nie stresuj,bo dziecko wyciagnie wiecej niz laktator....:-)
na początku jak miałam nawał to za jednym razem ściągnęłam 90-100ml...

Efe nie sugeruj sie iloscia mleka sciagana przez laktator! Ja nigdy nie moglam sciagnac mleczka laktatorem a do tej pory karmie piersia i maly ma co jesc:-) Ja np. przy sciaganiu mleka nie czuje WYPLYWU pokarmu (co odczuwam podczas ssania przez malego) Moze sprobuj sciagnac podczas karmienia! Jedna piersia karm mala a z drugiej sciagaj. Ja tak kombinowalam bo tylko wtedy moglam cokolwiek sciagnac40ml!!!
Tyle uzbierałam! No nic dziwnego, że mi dziecko nie przybiera skoro je tak mało!
Załamałam się:--
-(
A teraz zawzięłam i będę zwiększać laktację. Po prawie godzinie mam 70ml (z tymi 40ml wcześniej) PORAŻKA:-(
Jak tylko maly sknczyl ssac tak i mleczko przestalo leciec
Na poczatku ciezko bylo z wynalezieniem wygonej pozycji bo potzrebowalam obu rak do laktatora (mam reczny) wiec maly musial lezec tak zebym nie musiala podtrzymywac piers. Pokombinuj moze i Ci sie uda:-)I właśnie wynikiem takiego myslenia jest podanie dziecku mieszankiAnetko godzinę ciągnęłam!
Boże co ze mnie za matka?!
Własne dziecko głodzę:-(
Efe wez sie w garść to napewno chwilowy kryzys kazda z nas go przechodzDokladnie tak jak Kasia pisze...WES SIE W GARSC!!!! To rozkaz od ciotek z BBI właśnie wynikiem takiego myslenia jest podanie dziecku mieszankiEfe wez sie w garść to napewno chwilowy kryzys kazda z nas go przechodz