Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja w dzień karmię praktycznie co 2h i jak na razie też tylko (.)(.)Herbatki, soczki, obiadki i szlag trafił moją równowagę laktacyjną coś czuje
Ale coś tak czułam, że coś jest nie tak. Bo domagała się co godzinę jedzenia. Myślałam, że sezon grzewczy i chce jej się pić.
Laski co ile karmicie? Muszę się zgrać jakoś.
dzisiaj tak zrobilam, dla mnie danie jablkowo- marchewkowe bomba bylo ale Adamus nawet buzi nie chcial otworzycA może tą marchewkę najpierw podaj z czymś? Jabłkiem na przykład? No bo skoro miał już ją w buzi i nie dostał wysypki to może już możesz mieszać? Przyzwyczai się do smaku.

Mewa gratki dla Adasia szybko sie chłopak uwinał (mógłby szepnąc słówko mojej małej co ?)Ja tak z synem miałam nawet nie wiedzialam co to zęby a teraz chyba za dwoje daje popalić
Ja do tej pory nie spie na brzuchu bo juz całkiem cycki mi sie rozjadą hihihiihihihi a tak na serio jakos nie wygodnie odzwyczaiłam się
dokladnie tak samo mam z moim chlopaczkiem DeliC
Moja też się podnosi. Jak ją kładę to płacz i musi chwile posiedzieć. Jak zje to od razu idzie do pionu Nieładnie. Samą ją jeszcze nie sadzałam, ani z poduszkami ani tylko tak, bo widzę na kolanach, ze się kiwa na boki :-)
najgorzej ze zaraz po jedzeniu chce siadac i mu sie ulewa przez to.Herbatki, soczki, obiadki i szlag trafił moją równowagę laktacyjną coś czuje
Ale coś tak czułam, że coś jest nie tak. Bo domagała się co godzinę jedzenia. Myślałam, że sezon grzewczy i chce jej się pić.
Laski co ile karmicie? Muszę się zgrać jakoś.