Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I właśnie wynikiem takiego myslenia jest podanie dziecku mieszankiEfe wez sie w garść to napewno chwilowy kryzys kazda z nas go przechodz
Efe glowa do gory! Ja karmie co 2-3 godziny ale maly taz czesto plakal po godzinie i dawalam mu cycka(bo myslalam ze glodny) a on zucal sie na niego jakby przeszedl 3 dniowa glodowke... Polozna nie kazala mi dawac cycka czesciej niz co 2 godz.Herbatki, soczki, obiadki i szlag trafił moją równowagę laktacyjną coś czuje
Ale coś tak czułam, że coś jest nie tak. Bo domagała się co godzinę jedzenia. Myślałam, że sezon grzewczy i chce jej się pić.
Laski co ile karmicie? Muszę się zgrać jakoś.
a moja jakos nie chce polubic butli...
Mam nadzieje ze jej sie to jeszcze zmieni
Zasnela wlasnie,a ja na chwile do kompa-uzaleznienie jak nic...hi,hi.....![]()
40ml!!!
Tyle uzbierałam! No nic dziwnego, że mi dziecko nie przybiera skoro je tak mało!
Załamałam się:--
-(
A teraz zawzięłam i będę zwiększać laktację. Po prawie godzinie mam 70ml (z tymi 40ml wcześniej) PORAŻKA:-(
tu sie zgadzam,bo inaczej dziecko ciągnieEfe,ty sie nie stresuj,bo dziecko wyciagnie wiecej niz laktator....:-)
acha ja nie daje nic do picia małejHerbatki, soczki, obiadki i szlag trafił moją równowagę laktacyjną coś czuje
Ale coś tak czułam, że coś jest nie tak. Bo domagała się co godzinę jedzenia. Myślałam, że sezon grzewczy i chce jej się pić.
Laski co ile karmicie? Muszę się zgrać jakoś.
No właśnie odstawiłam herbatki i jak po godzinie wołała jeść to dawałam cycka i dlatego tak mamEfe glowa do gory! Ja karmie co 2-3 godziny ale maly taz czesto plakal po godzinie i dawalam mu cycka(bo myslalam ze glodny) a on zucal sie na niego jakby przeszedl 3 dniowa glodowke... Polozna nie kazala mi dawac cycka czesciej niz co 2 godz.
Moze zrezygnuj z herbatek i soczkow... Ja tego nie podaje. Lepiej zamiast tego podaj cycusia:-) I nie zalamuj sie tylko glowa do gory. Pare dni i wszystko wroci do normy. A laktator do kosza;-)
Efe mysle ze powinas ja przytrzymac dluzej. Moze jak dawalas jej co godzinke to nie opruzniala do konca calej piersi i to odbilo sie na laktacji. Odstaw soczki itp i podawaj piers co 2- 3 godz. Gabi bedzie "zjadac" cala piers i wszystko wroci do normy:-) Nie zadreczaj sie tym bo to tylko pogorszy sprawe:-) Trzymam kciuki ze bedzie wszystko ok:-)No właśnie odstawiłam herbatki i jak po godzinie wołała jeść to dawałam cycka i dlatego tak mamTeraz wprowadziłam jedzenie i już widzę że się wszystko rozregulowało. Pije z piersi a je ze słoika i mleka na noc.
Teraz będę musiała z zegarkiem ją karmić nie wcześniej jak co 2 godziny. Najwyżej mi uszy odpadną. Ale powinna więcej jeść na raz.