izabela...
Fanka BB :)
a ja mam takie głupie pytanie-w jaki sposób sprawdzacie kto jest aktywny na forum? 
i w jaki sposób edytujecie suwaczka z ząbkami czy robicie nowy?

i w jaki sposób edytujecie suwaczka z ząbkami czy robicie nowy?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i w jaki sposób edytujecie suwaczka z ząbkami czy robicie nowy?Niby jak już zęby widac to ulga dla dzidzi i rodzica ale to wiesz kazde dzieciątko inne jest .Moja dzis tez troche marudna jest ale to nie wiem czy z niewyspania czy cos jej dolega bo juz o ząbkowaniu nie wspomne póki żeba widac nie bedzieno mozliwe Chogata ze gorszy dzien mial po prostu
zobaczymy jutro- w sumie dopiero co wyrzniete zeby ma to tez moze go bolec tak sobie mysle

Po lewej stronie na dole masz taka zielona kropeczke jesli ktos jest aktywny kropka jest zielona jesli nieaktywny jest wtedy szara. Inna sprawa jesli ma wlaczony tryb niewidoczny wtedy caly czas jest szara i ty tego nie zobaczysz ze jest aktywny. A najlepiej wejdz sobie na liste na tajny i tam masz czarno na bialym, kto jest aktywnya ja mam takie głupie pytanie-w jaki sposób sprawdzacie kto jest aktywny na forum?i w jaki sposób edytujecie suwaczka z ząbkami czy robicie nowy?

Noto biedny marudzi i zasluguje na specjalne traktowanie