reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no mozliwe Chogata ze gorszy dzien mial po prostu
zobaczymy jutro- w sumie dopiero co wyrzniete zeby ma to tez moze go bolec tak sobie mysle
Niby jak już zęby widac to ulga dla dzidzi i rodzica ale to wiesz kazde dzieciątko inne jest .Moja dzis tez troche marudna jest ale to nie wiem czy z niewyspania czy cos jej dolega bo juz o ząbkowaniu nie wspomne póki żeba widac nie bedzie:tak:

Izabela- ja nie sprawdzam czy ktos jest aktywny ale to musisz wejsc do profilu osoby, zreszta da sie ustawic ze widac ze ktos nieaktywny a jest zalogowany
co do suwaczkow z zabkami to dodalam zmiany i nowy kod w sygnature wstawilam,
wczoraj mi to dluzej zajelo
dzis poprawialam bo to jednak dwie jedynki mu sie wyrznely a nie jedynkai dwojka - wczoraj z podniecenia jakos zle zobaczylam:tak:

Chogata- no wlasnie, ja tez myslalam ze jak sie wyrzna to juz z gorki a tu taki byl dzis rozdrazniony jak osa
az glowa mnie boli od tego jego marudzenia, nauczyl sie skrzeczec jak zaba zeby zwrocic moja uwage, bebenki w uszach pekaja:baffled:

a ja mam takie głupie pytanie-w jaki sposób sprawdzacie kto jest aktywny na forum? :blink::happy2: i w jaki sposób edytujecie suwaczka z ząbkami czy robicie nowy?
Po lewej stronie na dole masz taka zielona kropeczke jesli ktos jest aktywny kropka jest zielona jesli nieaktywny jest wtedy szara. Inna sprawa jesli ma wlaczony tryb niewidoczny wtedy caly czas jest szara i ty tego nie zobaczysz ze jest aktywny. A najlepiej wejdz sobie na liste na tajny i tam masz czarno na bialym, kto jest aktywny
Co do suwaczkow mozna je aktualizowac na strone z zabkami ale nie od razu aktualizacja jest widoczna dopiero po kilku godzinach wiec ja wole jak juz bedziemymiec zabki robic je sobie od nowa:-)

Mewa napewno go nadal boli dopiero sie przebily a zreszta podejrzewam ze jak wybily sie jedynka i dwojka to druga para czeka w kolejce:tak::tak:Noto biedny marudzi i zasluguje na specjalne traktowanie
Wlasnie doczytalam ze to dwie jedynki ale i tak moze marudzic bo go to boli

Kasia- bardzo mozliwe
a juz mnie tesciowa o zdjecia zebow dzis meczyla:no: , jak on nawet dotknac sobie tam nie da
a ile takie zeby rosna zeby juz byly widoczne?
czy kazde dziecko inaczej ma?

mnie sie nie spieszy:tak:
i tak juz mam stresa ze mnie ugryzie w sutka jak karmie
ostre te zabki jak sztyleciki

ja juz sie pozegnam na dzis bo jednak mnie glowa boli
dobranoc Kasia
spokojnej nocy wszytskim zycze i mamusiom i tatusiom i dzieciaczkom:tak:

hej dziewczyny:-D
starsza sie rozchorowala na maksa... birze antybiotyk:-(
a Oliwka marudzi od trzech dni za wszystkie xzasy...nie wiem gdzie rece wsadzic:no:
a przyjechala jeszcze @ i tak okropnie boli... pierwszy raz tak mam:wściekła/y:
a tak leci nam powoli... nuda:-D
jak mozna powiedzoec:-D:-D:-D
zycze milej nocki i mamusiom i dzieciaczkom:-D:-D:-D

dziękuję za info-o tej zielonej i szarej kropce to wiem, myślałam że jest jakiś inny sposób, no oprócz też tego z T ;-)
a co dajecie od wnuków dziadkom na dzień babci i dziadka?
dobranoc :-)

reklama
Zaczynam dzień od dobrej nowiny- w 2009 roku dołączyłam do sierpniówek-w tym roku też dołącze do sierpniowych oczekujących mam. Kasia ma 5 miesięcy, teraz jeszcze dzidzius w drodze-jak ja to pogodze? Ciesze sie a zarazem boje. Czy podołam opiece nad Kasią, czy ciąża nie będzie uciążliwa? jej mam tyle pytan i wątpliwości. Kasiulka to takie energiczne dziecko, a kolejne będzie grzeczniejsze, spokojniejsze? Jaki będzie poród?też cięzki? a moze teraz łatwiejszy? Przepraszam, miałam pozytywnie zacząc dzien- drogie dziewczynki - znów serca mam dwa ... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry