reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Basiu najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin :-) Ah jak ja bym chciała mieć 26 lat :tak:
Muszynianka serdeczne gratulacje :-) dasz sobie na pewno rade ale na pewno łatwo nie będzie :-) Trzymam kciuki !
U nas dzisiaj cały świat zasypało, wyjść na spacer nie mogłyśmy, wiało jak cholera. Zresztą wieje nadal. Jutro się nie odkopiemy. Nie pamiętam takich opadów śniegu :no:
Poza tym kolędę dzisiaj miałam. Ksiądz wpadł jak piorun i w 3 minuty nas załatwił. Tośka jak go zobaczyła to się bidna wystraszyła i zaczęła dudlac.
Cholera jak nie wychodze z mloda na spacer to małpa spac w domu nie chce. Miala 3 drzemki po 20 minut.
Miłego wieczoru wszystkim życzę :):)

Muszynianka gratuluje!!!! :-) ale będziesz miała teraz fajnie z dwoma albo trzema bąbelkami :-)
Basiu wszystkiego NAJJJ!! :-D
Pojechałam sobie dziś z mężem i Zosia na zakupki. I kupiliśmy Zosi suuuper ciuszki hihi :-) normalnie wyniosłabym najchetniej pół sklepu :-D taki fajowy dresik z kubusiem puchatkiem np jej kupilismy w h&m :-) miodzio mówię Wam :-) a Zosia podziwiała sobie lampy i była zajarana jak berecik :-D
odwiedzilismy też jednych dziadków dzis (Zosia wyściskana) jutro drugich :-p
Siedzimy sobie teraz z moim i pijemy pifffka ;-) ja karmi, Ł nie karmi :-D

HEJ DZIEWCZYNY mój mały dziś wcale spać nie może, płacze, marudzi, teraz już tak rozpaczał że daliśmy czopek przeciwbólowy bo na zeby mi to wygląda chyba i kurna się pomyliłam i daliśmy paracetamol 150 mg zamiast 80 mg!!! myślicie że to nie zaszkodzi??? bo w sumie do dawki dobowej daleko ale niby te silniejsze od roku a te słabsze od 3 mcy...ale mam nadzieje że nic mu nie bedzie (w sumie i wage ma prawie 9 kg!!!)- przynajmniej po 10 min przestał płakać zupełnie teraz sobie patrzy jak piszę :) choć soać by już mógł bo dziś w ciagu całego dnia z godzine przespał :(

Basia sto lat!!!
Muszynianka-gratulacje:)

Baśka napewno nic mu nie bedzie własnie waga tu gra duza role bo wszystkie leki dla dzieci uzaleznione są od wagi:tak::tak:Bartuś duży nic mu nie będzie
Basiu sto latek:-):-)Torcik był mniam mniam tylko moją diete szlak trafił;-)

Baśka oby noc minęła Ci spokoje i bąbelek nie marudził:tak:
ja spadam bo mi zaraz gały wylezą na wierzch tak mnie już bolą od tego kompa,bo przez ponad godzinę fotki układałam no ale w końcu jest porządek:tak:
DOBRANOC WSZYSTKIM!!!

Wpadłam na chwilę przed snem :)
Basia STO LAAAAAAT :-)
Muszynianka no jak to blizniaki to od razu gromadkę będziesz miała - fajnie :)
ja ostatnio stwierdziłam że boję znowu zachodzić w ciążę i rodzić, więc lepiej jak to się stanie przypadkiem bo z premedytacją to nie wiem czy się zdecyduję ;-) :-p
net mi dziś nie hulał ledwo wlazłam raz na BB i na NK a potem szlak trafił, w sumie dobrze bo posprzątałam zybciej
DObrej nocy życzę i uciekam :cool2:

witam się i ja
BASIEŃKO STO LAT!!!!
Muszynianka gratulacje
mój Szymek też coś dziś kombinował z jedzeniem, to charczenie w gardle znów wróciło ale kaszel mniejszy:-D

diekuje dziewczyny za zyczenia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja miala dzis dzien mialczenia... od rana tylko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dry:
wszyscy sie smija ze odglosy chocbysmy kota maltretowali:dry:
ale zasnela:-D:-D:-D

wredna mam ze mnie ale inaczej Sylwia nie sluchala... popsula zabawke Oliwce i byla z sibie dumna to ja jej kubusiowi glowe odcielam:zawstydzona/y:]
sie biedna poplakala... ale mowie jej ze mala jej zabawek nie psoje wiec niech i ona szanuje... przeprosila Oliwke i dala jej buziaka... a misiu zszyty:-D
juz sama nie wiem jak tlumacyc ze ma nie psuc zabawek malej i sie dzielic:no:
ale z czasem mam nadzieje ze jej to przejdzie:-D
zycze milej nocy... spokojnych snow dzieciaczkom i mamusiom:-D

reklama
Kasia- dzieki troche mnie uspokoiłaś :) dopiero co niedawno młody zasnął, jeszcze sobie popłakał i ze ssaniem ma problemy- łapie i puszcza i płacze-mam n=wiec nadzieje że to ząbki a nie żadne inne świństwo....
za nami bardzo cieżki dzien bo jeszcze Karol jakis zakatarzony i w dzień przysnął i teraz jeszcze nie śpi :( no ale kończe marudzic z nadzieja że jutro będzie lepiej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry