Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basiu najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin :-) Ah jak ja bym chciała mieć 26 lat
Muszynianka serdeczne gratulacje :-) dasz sobie na pewno rade ale na pewno łatwo nie będzie :-) Trzymam kciuki !
U nas dzisiaj cały świat zasypało, wyjść na spacer nie mogłyśmy, wiało jak cholera. Zresztą wieje nadal. Jutro się nie odkopiemy. Nie pamiętam takich opadów śniegu
Poza tym kolędę dzisiaj miałam. Ksiądz wpadł jak piorun i w 3 minuty nas załatwił. Tośka jak go zobaczyła to się bidna wystraszyła i zaczęła dudlac.
Cholera jak nie wychodze z mloda na spacer to małpa spac w domu nie chce. Miala 3 drzemki po 20 minut.
Miłego wieczoru wszystkim życzę
Muszynianka gratuluje!!!! :-) ale będziesz miała teraz fajnie z dwoma albo trzema bąbelkami :-) Basiu wszystkiego NAJJJ!!
Pojechałam sobie dziś z mężem i Zosia na zakupki. I kupiliśmy Zosi suuuper ciuszki hihi :-) normalnie wyniosłabym najchetniej pół sklepu taki fajowy dresik z kubusiem puchatkiem np jej kupilismy w h&m :-) miodzio mówię Wam :-) a Zosia podziwiała sobie lampy i była zajarana jak berecik
odwiedzilismy też jednych dziadków dzis (Zosia wyściskana) jutro drugich
Siedzimy sobie teraz z moim i pijemy pifffka ;-) ja karmi, Ł nie karmi
HEJ DZIEWCZYNY mój mały dziś wcale spać nie może, płacze, marudzi, teraz już tak rozpaczał że daliśmy czopek przeciwbólowy bo na zeby mi to wygląda chyba i kurna się pomyliłam i daliśmy paracetamol 150 mg zamiast 80 mg!!! myślicie że to nie zaszkodzi??? bo w sumie do dawki dobowej daleko ale niby te silniejsze od roku a te słabsze od 3 mcy...ale mam nadzieje że nic mu nie bedzie (w sumie i wage ma prawie 9 kg!!!)- przynajmniej po 10 min przestał płakać zupełnie teraz sobie patrzy jak piszę choć soać by już mógł bo dziś w ciagu całego dnia z godzine przespał
Baśka napewno nic mu nie bedzie własnie waga tu gra duza role bo wszystkie leki dla dzieci uzaleznione są od wagiBartuś duży nic mu nie będzie
Basiu sto latek:-):-)Torcik był mniam mniam tylko moją diete szlak trafił;-)
Baśka oby noc minęła Ci spokoje i bąbelek nie marudził
ja spadam bo mi zaraz gały wylezą na wierzch tak mnie już bolą od tego kompa,bo przez ponad godzinę fotki układałam no ale w końcu jest porządek
DOBRANOC WSZYSTKIM!!!
Wpadłam na chwilę przed snem
Basia STO LAAAAAAT :-)
Muszynianka no jak to blizniaki to od razu gromadkę będziesz miała - fajnie
ja ostatnio stwierdziłam że boję znowu zachodzić w ciążę i rodzić, więc lepiej jak to się stanie przypadkiem bo z premedytacją to nie wiem czy się zdecyduję ;-)
net mi dziś nie hulał ledwo wlazłam raz na BB i na NK a potem szlak trafił, w sumie dobrze bo posprzątałam zybciej
DObrej nocy życzę i uciekam
witam się i ja BASIEŃKO STO LAT!!!! Muszynianka gratulacje
mój Szymek też coś dziś kombinował z jedzeniem, to charczenie w gardle znów wróciło ale kaszel mniejszy
moja miala dzis dzien mialczenia... od rana tylko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wszyscy sie smija ze odglosy chocbysmy kota maltretowali
ale zasnela
wredna mam ze mnie ale inaczej Sylwia nie sluchala... popsula zabawke Oliwce i byla z sibie dumna to ja jej kubusiowi glowe odcielam]
sie biedna poplakala... ale mowie jej ze mala jej zabawek nie psoje wiec niech i ona szanuje... przeprosila Oliwke i dala jej buziaka... a misiu zszyty
juz sama nie wiem jak tlumacyc ze ma nie psuc zabawek malej i sie dzielic
ale z czasem mam nadzieje ze jej to przejdzie
zycze milej nocy... spokojnych snow dzieciaczkom i mamusiom
Kasia- dzieki troche mnie uspokoiłaś dopiero co niedawno młody zasnął, jeszcze sobie popłakał i ze ssaniem ma problemy- łapie i puszcza i płacze-mam n=wiec nadzieje że to ząbki a nie żadne inne świństwo....
za nami bardzo cieżki dzien bo jeszcze Karol jakis zakatarzony i w dzień przysnął i teraz jeszcze nie śpi no ale kończe marudzic z nadzieja że jutro będzie lepiej...