Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec dzis dluuuuugi spacerek zaliczymy:-)Zazdroszcze oleńka u nas jakos ponuro.A ja wlasnie luknelam na termometr na dworze i w cieniu mamy 21 stopniWiec dzis dluuuuugi spacerek zaliczymy:-)

).....cos tam pan posprawdzal,pozagladal,ale nie podbil dowodu,bo jakis wachacz do wymiany i cos tam jeszcze
...wiec mezus bedzie mial co robic dzis jak z pracy wroci,bo przeglad do dzis tylko wazny
,zeby sie znowu brzuszek nie rozszedl....
...no i jak pojde w srode,to w poniedzialek,moze,ale to moze wyjde,jak wszystko bedzie ok.....wiec mam stresa niezlego
;-)a u nas tez zimno,ale nie pada na razie
a co jest z Miką,moze przyjdzie i nam sie wygada
Mika a powiedz mi jak córa?byłas u lekarza dała wam cos na ten katarek
bo moja ma stale takie brzydkie i niewiem czy próbowałas dawac Dicortinef do noska,nam pomógł
Hej
BYłam dzś już 3 raz, anty nie pomógł, mam czesto nosek oczyszczac, Euphorbium, jeszcze sinupret. Lekarz twierdzi że może sie przedłuża katar od ząbków, poczekamy jeszcze troszkę i bedziemy szukać innej przyczyny jak nie przejdzie, bo osłuchowo wszystko ok. A biedna tak się meczy nie spi po nocach a ja razem z nią...:-(
Dicortinef nie miałam a to na recepte jest??
No jak pieknie Mika a jak trzeba bedzie bedziemy tak skandowac codziennie az zrozumiesz ze brak nam tu ciebieHej
BYłam dzś już 3 raz, anty nie pomógł, mam czesto nosek oczyszczac, Euphorbium, jeszcze sinupret. Lekarz twierdzi że może sie przedłuża katar od ząbków, poczekamy jeszcze troszkę i bedziemy szukać innej przyczyny jak nie przejdzie, bo osłuchowo wszystko ok. A biedna tak się meczy nie spi po nocach a ja razem z nią...:-(
Dicortinef nie miałam a to na recepte jest??

Kasia nie czaruj, ja wiem swojeNo jak pieknie Mika a jak trzeba bedzie bedziemy tak skandowac codziennie az zrozumiesz ze brak nam tu ciebie![]()