reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja wlasnie luknelam na termometr na dworze i w cieniu mamy 21 stopni:-D Wiec dzis dluuuuugi spacerek zaliczymy:-)
Zazdroszcze oleńka u nas jakos ponuro.
Ostatnio rozmyslam o osobach ktore znikaja z forum. i chcialabym przywolac tu jedna osobe pomozecie mi???

hop hop Mika wracaj tu natychmiast i porozmawiaj tu z nami!!!!!!

a u nas tez zimno,ale nie pada na razie
a co jest z Miką,moze przyjdzie i nam sie wygada

Mika a powiedz mi jak córa?byłas u lekarza dała wam cos na ten katarek
bo moja ma stale takie brzydkie i niewiem czy próbowałas dawac Dicortinef do noska,nam pomógł

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki....
Jestem dzis padnieta,a to dopiero 10 godzina....a tez dzis od 6 na nogach,Karolci sie zachcialao wstac wczesniej dzis,pewnie czula ze dzis ze mna zawozi Gosie do szkoly i nie chciala zaspac:-D:-D:-D
Bylam tez rano na przegladzie samochodu,maz mnie wyslam,a ja nie kumata,bo nigdy sama nie bylam....no ale pojechalam(oczywiscie z Karolina,bo tesciowa na targ musiala pilnie :confused:).....cos tam pan posprawdzal,pozagladal,ale nie podbil dowodu,bo jakis wachacz do wymiany i cos tam jeszcze:dry:...wiec mezus bedzie mial co robic dzis jak z pracy wroci,bo przeglad do dzis tylko wazny:sorry2:
Co do mojej operacji,to sama myslalam ze to zagieg kosmetyczny,a tu pan doktor jak zaczal mi wczoraj tlumaczyc z grubsza,co co chodzi,to mi sie wlosy zjezyly na glowie....bo operacja pod pelna narkoza,musza sie w glab brzucha dostac,za do otrzewnej(nie wiem po co,no ale on chyba wie lepiej)....a jeszcze w trakcie operacji moze sie okazac,ze jakas sietke trzeba dla wzmocnienia zalozyc w srodek:szok:,zeby sie znowu brzuszek nie rozszedl....:eek:...no i jak pojde w srode,to w poniedzialek,moze,ale to moze wyjde,jak wszystko bedzie ok.....wiec mam stresa niezlego
A na dokladke Gosia smutna,bo na srode (dzien mamy akurat) mialam zaproszenie do szkoly na przedstawienie z okazji Dnia Matki....a ona jakis wierszyk i piosenke spiewa....eh...tlumaczylam jej wczoraj,ze w domu mi opowie,ale gdze tam bunt miala taki wczoraj,ze hej....moze jeszcze do srody jej minie

Ja tez sie dolaczam do wolania:
Mika i inne dziewczynki dajcie znac,ze zyjecie i co tam u was slychac!!!:tak:;-)

a u nas tez zimno,ale nie pada na razie
a co jest z Miką,moze przyjdzie i nam sie wygada

Mika a powiedz mi jak córa?byłas u lekarza dała wam cos na ten katarek
bo moja ma stale takie brzydkie i niewiem czy próbowałas dawac Dicortinef do noska,nam pomógł

Hej
BYłam dzś już 3 raz, anty nie pomógł, mam czesto nosek oczyszczac, Euphorbium, jeszcze sinupret. Lekarz twierdzi że może sie przedłuża katar od ząbków, poczekamy jeszcze troszkę i bedziemy szukać innej przyczyny jak nie przejdzie, bo osłuchowo wszystko ok. A biedna tak się meczy nie spi po nocach a ja razem z nią...:-(

Dicortinef nie miałam a to na recepte jest??

Hej
BYłam dzś już 3 raz, anty nie pomógł, mam czesto nosek oczyszczac, Euphorbium, jeszcze sinupret. Lekarz twierdzi że może sie przedłuża katar od ząbków, poczekamy jeszcze troszkę i bedziemy szukać innej przyczyny jak nie przejdzie, bo osłuchowo wszystko ok. A biedna tak się meczy nie spi po nocach a ja razem z nią...:-(

u nas dosć często sa katarki i anty tez nie zawsze pomagaja
u nas wypróbowane juz mamy ten Dicortinef niestety na recepte
jest tez masc Bactroban ,ale tez na recepte malutka i droga
i jeszcze tez bralismy Euphorbicum,ale on nie pomagał
napewno moze tez Fenistil lub Zyrtec byłby wskazany
i powinna was lekarka skierowac na wymaz z noska bo to moze byc bakteria opora na antybiotyk

Hej

No jak pieknie Mika a jak trzeba bedzie bedziemy tak skandowac codziennie az zrozumiesz ze brak nam tu ciebie:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry