reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no ładnie ładne smaki macie,ja poszłam sobie mięty zaparzyć

ja jutro idę na obiadek wiec nic nie myslę,wiem ,że bedzie barszcz z uszkami;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak ja sie tego bigosu napcham to pewnie tez bede miete parzyc:wściekła/y::wściekła/y:

Ups, nie lubie barszczu, ja sama nie wiem, a juz wiem jutro robie salatke warzywna, takze bedzie na obiad

pewno tak
ja po tych pierogach cała pełna jestem
To jeszcze cie trzymaja, ja obojetnie co bym i ile zjadla starcza mi maksymalnie na 3 godz. A potem jak nie zjem to mam paskudne mdlosci

kasiu ale miałam ochotę na to mięsko smażone z dodatkami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a pomidorowa będzie bo chociaż chłopy zjedzą ja to nie wiem bo mnie to surowe odrzuciło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bigosiku też bym zjadła ale z kiszona też:tak:
a tak ogólnie to chce karpatkę i jutro będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
AA ja tez jutro robie karpatke, tyle ze na impreze, ale nie powiem ze bym nie zjadla

ja jem mało i zaraz mam pełny żołądek i potem mnie tak trzyma
dopiero koło 21 bede mogła pewno cos zjeść pod warunkiem,że bede miała apetyt
chyba,ze po tej mięcie troszkę przejdzie

bigosik też mam w planach,ale tak poczatkiem marca może zrobię,bo na razie mam za duże kłopoty z żołądkiem:wściekła/y:

a mnie naszlo na grzybowa, taka z suszu, jak na wigilie ;-) wiem, ze to ciezkostrawne, ale chodzilo za mna, chodzilo i wlasnie grzyby gotuje. Postaram sie nie objadac ;-) tylko troszke, dla smaku, reszta da meza, bo on uwielbia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry