Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko,że ja tej drugiej kobiety nie widziałam ani ona mnie czasami tylko sie słyszałyśmy![]()
A ja ani skurczy, ani rozwarcia a wystarczy troche oksy i leci jak po sznurku. Z Kuba porod trwal 2,40 min a z mateuszem 5 godz 45 minja tez mam wywolywanebo rozwarcie mam ale nie mam skurczy
![]()
No wlasnie u nas jest taki anestezjolog ktory daje nie za duzo. Czujesz skurcze, a nawet lekko boli po to wlasnie zeby kobieta wiedziala co sie dzieje. Nie bylo tak zupelnie bezbolesnie, ale wiedzialam co sie ze mna dzieje, ze to juz np. parte a nie zwykle skurczetyle tylko, ze istnieje duze ryzyko, ze zaaplikowana dawka bedzie np. za duza... i co wtedy? troche sie tego boje, bo znajoma tak wlasnie rodzila- czula sie jak na haju i nie wiedziala kiedy przec i co w ogole robic![]()
no to ja z 1 dzieckiem 20 minut z wszystkimi bolami wywolanymi.....2 uordzilam po okolo 2 godzinach chyba bez wywolywania boli a 3 ......5 minut.....skurcze wywolywane ale nie czulam niestety....