Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witaj Kasiu, a już myślałam, że pierwsza jestem
dziecię me wstaje między 5.30 a 6 - stanowczo za wcześnie, przecież ciemno jest o tej porze nawet... to anomalia jakaś
pada, ponuro i pochmurno chociaż dla nas bez większej różnicy bo i tak w domu siedzimy; jak mi się uda zapisać (dodzwonić się oczywiście trudno) to jutro śmignę z małą do lekarza;
to miłego dzionka!
Hello
deprechą Sempe bo pogoda nastroju skutecznie nie poprawia
u nas też dziś paskudnie a po południu do ortopedy w końcu jedziemy
tak totalnie mi się nic nie chce że aż to boli
w domu syf
światło w lodówce wysiadło
odkurzacz sam nie chce odkurzać
naczynia w zlewie też zalegają od wczoraj
czy kto łaskawie mógłby mnie kopnąć w dupę?
bo będę siedzieć nie wiem ile
hej Wam dupencje
ja wczoraj koleznake nawiedzilam
a sie nagadalysmy
dzis kulturkja w domu bo trzeba troche ogarnac syfek
powiedzmy ze u nas slonko ale z tego co widze to paskudnie wiejeja mama jedna fotke Oli w kosciele...a Syli nie mam bo ledwo przyjechalam pod kosciul a juz mi uciekla do ciotek
ale napewno od kogos wysepie
Hejas Kasiu, biedny Twój mąż ;-), se wyobraziłam jak go Miłosz po twarzy trzaska :-) zazdrośnik o tatę, mama tylko jego :-) andariel ale masz rannego ptaszka, ja nienawidzę rano wstawać
a dziś nocka u nas zajebiaszcza wręcz RAZ wstawalam bo coś wkiczał troszkę, no i potem nad ranem sama się przebudziłam żeby przykryć gościa ale nawet nie był odkryty za bardzo, uff.
Laski nie deprechować mi tu, wejść n wątek humoru i czytać aż do skutku! ;-)
U nas też pogoda do dupy ale przynajmniej w domu posprzątam bo podobnie jak Efe ostatnio mimo że się zabierałam do roboty to jakoś mi nie wychodziło... ;-)
aaa co do rmf-u to już dziś nie gram, wczoraj się wkurzyłam i mam na nich focha, nasłuchałam się badziewnej muzyki i tak nic z tego hehe, no wkurzają mnie strasznie, te same piosenki lecą non stop po kilka razy codziennie :/ bue, zlasowałam se mózgowie...
hłe hłe, rozżalona maggie ja tak się kiedyś nabrałam na poranny program w tvn, gdzie są jakieś obrazki i trzeba znaleźć różnice w ciąży wtedy byłam no i dzwonilam jak ostatnia siksa kilka razy, aż zaskoczylam, że wciąż przecież "zajęta linia", ale za każdy taki komunikat mnie kasują:/ i też obraziłam na jakis czas na stację całą
a my sobie trójki słuchamy a zwłaszcza piątki lubimy, bo Mann prowadzi
mi jakoś dziwinie wesoło, mimo aury... jak zawsze pod prąd
Maggie nalezało sie tacie w koncu dzis znów ich zostawia
To mój mąz tez czasem da sie tak naciąc na te gierki tez probował dzwonic smsowac i doopa ale kto nie próbuje ten nic nie wygra to tez fakt.
Andariel wspólczuje takiego porannego wstawania u nas odpukac dzieciom znów sie odmieniło i spia do 8ej. Miłosz nawet w nocy na melko sie juz nie budzi uffff. Jaka rozkosz spać cała noc
andariel ekhm no wiesz, nadzieja matką głupich ;-) napaliłam się troszkę a tu nic już nie słucham rmfu do odwołania :-) trójkę też lubię przy gotowaniu zawsze słuchałam, no i w niedzielę fajny program kiedyś zawsze był z fajną muzą, chyba też mann prowadził z kimś jeszcze, nie wiem czy jeszcze jest bo mi radio w kuchni marcel rozwalił
Kasia no to zasłużenie dostal tatusiek, niech wraca jak najszybciej do was
U nas też się śpi do 7:30 / 8 w sumie najgorzej że zima nadchodzi bo mój chłop ma fazę że w zimie się budzi koło 6 no tak ma, i nic nie może na to poradzić, a mnie trafia bo kto widział żeby bez przymusu wstawać tak wcześnie
dziewczyny Wy mi nie piszcie o spaniu do 8 bo mi się źle robi... ja tak lubię pospać łudzę się, że jak już nie będę karmić to mała prześpi noc i wcześniej, jak 7, nie wstanie...
Hejka!!!!!!!!!!!!!
Ehh no u nas też pochmurno..... i ciagle leje...
A gdzie Piwonia Deli Rubi coś sie nie pokazują....zabiegane nasze kobitki
Maggie ja też kiedyś często grałam w rmffm ale za dużo kasy na to poszło.....
Andariel współczuje Ci kobieto takiego wstawania.
Chociaż jak od poniedziałku wstaje nie wiem czemu z moim o 5:30 i spać już nie moge i tak się kulam po łózku
Tomcio w nocy maruda oj straszna niech ten zabal wyjdzie w końcu!!!!!
Mimo niesprzyjającej aury miłego dzionka!!!
Hej hej ;-)
No i Anet też się ostatnio nie odzywa, chyba nam się nie zapasteryzowała w tych słoikach hi hi??;-);-)
Co do radia to ja nie słucham - słuchałam na okrągło jak byłam z Jasiem w szpitalu i mi się źle kojarzy...Ale też miałam taki mózg zlasowany że po korytarzu chodziłam i podśpiewywałam Ale ze wszystkich stacji Vox fm jest najlepsza - takie stare kawałki fajne lecą.
Mój kawaler śpi, a rano prawie do 8 spał - no ale pewnie wstanie za dwie godzinki i już do wieczora będzie szalał....bo go po południu nie idzie położyć... Kasia szkoda że mąż wyjeżdża, oby bezpiecznie dotarł na miejsce! Andariel a Wy idziecie do lekarza? Myślałam że już Nince przechodzi przeziębienie....