Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Efe dopiero jutro chciałam iść, a dziś się zapisać, ale oczywiście nikt w przychodni nie odbiera i fax się włącza; nie wiem jak będzie jutro, może wyjdę z małą i spróbuję się bez kolejki wcisnąć, choć strasznie nie lubię tego robić; no i zwyczajnie się boję, że siedząc w poczekalni i czekając na "okienko" między chorowitkami mała coś gorszego może złapać:/ zobaczymy jutro; jakoś mi się nie spieszy do tych konowałów...
reksio współczuję! my ten sam zestaw stosujemy - pulmex i majerankowa i herbatka z imbirem;
Witam wieczorem, nie było mnie tu już z miesiąc i bardzo się za Wami stęskniłam....niestety dużo pracy a w domu na cokolwiek brak wolnego czasu i poza tym szpital drugi raz zaliczyłyśmy z Julianką i nadal nic nie wiadomo. Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i będę miała więcej czasu aby tu zaglądać. Przesyłam buziaki i uściśki dla wszystkich słodkich Roczniaków
Witam wieczorną porą. Niestety brak czasu na kompa . Myślę o was, ale niestety nie mam kiedy zaglądać i czytać.
W pracy jak to w pracy, a u Oliwki super :-). Citeczka gotuje panience, a ta w 7 niebie. Je za 10, broi za 15 hehehe No i gada i gada non stop. Buzia się nie zamyka. Najważniejsze - rozłąkę znosi super zero płaczu zadowolona bardzo (no w końcu ma kilka niań).
hejka
wpadlam powiedziec dobranoc... Oli po wojnie spi.. Syla jeszcze biega
]ja jutro wczas pobudka bo wizytau gina... krzywa, mocz i morfologia... takze nie pospie:/
chorowitkom zycze duzo zdrowka
a wszem i wobec milej nocy... oby bable daly pospac
Julianka ma słabe wyniki i stan zapalny, którego nie mogą ni jak znaleźć, robili jej badania i nic... za miesiąc kontrol jak dalej nic się nie poprawi to znowu do szpitala a najlepsze, że po niej nie widać zeby cokolwiek jej dolegało oczywiście poza alergią....
andariel :-) a nie mozesz isc na dyzur??? macie cosik takiego??? u nas jest jedno ambulatorium - czynne od 20:00 do 8:00 czyli jak normalne przychodnie sa juz nieczynne. Zawsze jest pediatra, ktory zbada dziecko... ja mam do tego amulatorium 5 minut piechotka i nawet wozka nie wyciagam jak tam ide...
aga.p ;-) witaj znów :-) mam nadzieje ze na najblizszej kontroli cos sie wyjasni ;-)
u nas katar pojawil sie w niedziele... pulmex, sol fizjologiczna i masc majerankowa dały rade :-) a dzis sie okazalo czemu ten katar miala...górna prawa czwórka w natarciu - juz ja czuć ale jeszcze sie nie przebila...
ja za to...trace głos... norma... dobrze ze do klikania na forum nie potrzebuje gadać :-)
spadam - az dziw ze jeszcze nei spie bo ostatnio zasypiam razem z dzieciakami ;-)
oj, biedna Julianka nawet nie mają lekarze przypuszczeń co to jest?
edit. rubi - nic mi nie wiadomo o czymś takim w naszej przychodni; tylko szpital by został; no ale też nie mam potrzeby na cito lecieć na badanie, jak nie jutro to pojutrze się zbadamy i też będzie git