reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć!
Reksio gratuluje ciociu!!!:-D
Mika jejku to nie dobrze że złe wyniki!!I jeszcze do poniedziałku trzeba czekać:baffled:
Magda jak bułeczki????Bo ja to znowu bym zjadła;-)
Aga bardzo dobrze zrobilaś!Mam nadzieje ze nauczycielka przejrzy na oczy!!Brawo dla Ciebie!
AAA i Aguś ciesz się że mam już ten lek!!No i lodówke to teraz masz drogą!!:-)
Basiu zdrówka dla Was!!Oby Sylwi szybko przeszło.Ma organizm osłabiony widocznie że znowu coś załapała:no:
Efe mam nadzieje że wasza choroba poszła już na dobre!!!!!!!!
Mewa kciuki będę mocno trzymać!!
Aga miłej zabawy!!Dobrze że z Franiem lepiej!
Dziewczyny nie wiem co z Tomkiem byliśmy dziś na szpitalu i lekarz kazał zwiększyć dawke leku i w pon. do kontroli.Niby ma gardło czyste ale jakieś świsty słyszał jak go osłuchiwal.martwie się żeby nie bylo mu gorzej!:-(
Ale apetyt ma wielki bawi się nie placze szaleje wręcz....ja już głupia jestem...........

Malnika mam nadzieje ze Tomkowi sie nie pogorszy i ze w koncu wyzdrowieje
Aga baw sie dobrze a jutro do roboty!!

A dzis ruszy aukcja bardzo ciekawego fantu podarowanego przez jedna mam z BB. Swój udział w tym ma RUBI. Pośredniczka:) A mianowicie jest to złoty łancuszek z prawdziwym brylantem. Zapraszam:))
http://allegro.pl/zloty-lancuszek-z-diamentem-charytatywna-i1268132820.html

Ostatnia edycja:
Hej!!
Wpadłam na chwilę tylko polukać tu i na T. i spadam do wanny, Marcepan już śpiocha, wyszalał się dziś na ogrodzie i padł jak muszka.
ja też dziś cały dzionek praktycznie w ogródku, mrozy nadeszły i trzeba było wykopać marchewkę, selera i pietruchę, ręki i plecy bolą bo sama robiłam, a mój ocieplał piwnice i malował okno. Ja w przerwie obiad, zakupy, i zabawa z Marcelem więc paaaadaaaaaaaaam.
Mika, Malinka, zdrówka dla Waszych robaczków!!
Aga baw się dobrze!

Kolorowych!

Hej,
i ja się w końcu witam:)
U nas dziś biegankowy dzień - najpierw zakupy, spacer, wizyta u dziadków jednych a potem drugich...achhh
Dopiero co młodą do wyrka i samej mi się gały kleją...
Ale chyba przekąszę grecką sałatkę. Tylko muszę ją zrobić:P
Ups - nie mam ogórka...:D

No szkoda mi tych małych chorowitków. ZDRÓWKA!!!

Malinka a właśnie wcinam te bułeczki ;-) Fajne wyszły aczkolwiek trochę poknociłam - bo zrobiłam za rzadkie cisto i potem jak je wylałam na blat to mi uciec chciało...no i sypłam dość dużo mąki coby je zatrzymać i takie ciut twarde wyszły aaa i zapomniałam natłuścić blaszkę i potem musiałam je zeskrobywać nożem...
Ale dzieciakom i mężowi smakują ;-)
Aga baw się dobrze i zdrówka dla Frania
Mewa jak my chodzimy do kościoła to zwykle na dworze stoimy bo jednak ciężko Jaśkowi wysiedzieć ale na mszy roczkowej prawie całą mszę w kościele spędził :-) dacie radę ;-)

Dobranoc dziewczyny!

Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
Usłyszałam m.in.: jak dostaniesz propozycję pracy, to...nie odmawiaj..

Dziewczyny, popsuła nam się pralka:( Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty

Wróciłam przed 23. Refleksyjnie było.
Usłyszałam m.in.: jak dostaniesz propozycję pracy, to...nie odmawiaj..

Dziewczyny, popsuła nam się pralka:( Przy naszym żygolaku to masakra.. Możecie polecić jakąś dobrą sprawdzoną pralkę (model, firma). Musimy coś na cito na raty

My mamy Bosha - Classixx for Jeans. Polecam - mamy 2 miechy i chwalę non stop:) Zapłaciłam 1100zł.

reklama
:-Dhej Wam dziewczymy:-D
bylam wczoraj na pogotwiu i ma grypsko zoladkowe:sorry:
ale najlepsze to ze jak rano zwymiotowala to jej przeszlo... i takiej glupawki z Oli dostaly ze ze smiechu nie szlo:-D:-D:-D:-D
moj sie uparl zeby jechac dzis do mini zoo.... bo Oli piszczy z zachwytu jak widzi cos co sie rusza i nie ucieka:-D:-D:-D:-D
a wiecie jakiego mam meza polglowka:confused2::confused2::confused2:

on nie spal z nami bo myslal ze jestem zla i go z pokoju eksmitowalam.... bo drzwi zamykalam a jego jasiek byl w drugim pokoju:confused2::confused2::confused2:
a to nie ja tylko Oli mu poduche eksmitowala:-D:-D:-D:-D:-D

AGUS bardzo sie ciesze ze wszystkiego... nalezy Wam sie :-D:-D:-D
chorowitkom wspolczuje:-(:-(:-(
i nie wiem co chcialam jeszcze napisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
milej niedzieli:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry