reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moze my taki teledysk nagramy? Myslę ze biustami wymieciemy te małolaty..:tak::tak:
Tylko skad my takiego prawdziwego mężczyznę weźmiemy?
Tutti Frutti...zakochałam sie w nim...:zawstydzona/y::-) (stary mnie zaraz z domu pogoni)

reklama
Dziewczyny a jak już tak polecacie pralki to może wiecie jaka jest tania w eksploatacji drukarki wielofunkcyjne, oczywiście tłuszowe, bo na tych stronach dostaję już świra, ciężko znaleźć konkretne opinie.

hello,
ogłaszam ze CRP Angelinki to 5!!! czyli idealne! zdjęli jej wenflon i jak zwykle przy tym płakała, ech 5 razy miała zmieniany bo ciagle się zatykal.
teraz się borykamy z lekkim kaszlem ale moze to być efekt podrażnienia krtani przez krzyki.

Alicja tak jak niektóre sierpniowe dziaciaczki tez ostatnio wtaje przed kurami:szok: piętek 5.50 sobota 5.20:no::no: dzis o 8.40 więc nie wiem co się z nią dzieje.
Czajnika nadal nie kupiłam bo ciągle mi cos nie pasuje w danym modelu.

MIka Malinka nie martwcie się na zapas pociechami, będzie dobrze bo musi być!!!! Moja Angelinka wyzdrowiała:-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki

Aga, to nowa technika drukowania, wlewasz tłuszcz do drukarki i wychodza ci wszystkie kolory tęczy :-D:tak:
Sempe to już do przodu, ale bidulka się namęczyła, a welfronu nikt nie lubi mieć zdejmowanego. ucałuj ja od ciotki.
Zdrówka dla Tomcia.
Efe, jak tam Gabi?
A my wczoraj się pożarliśmy z M, bo mi się upił i wyprawiał głupie rzeczy, ale dzisiaj nas zabrał na przejażdzkę i spacer po malowniczym parku krajobrazowym, więc mu trochę wybaczyłam.
Mamy ładne fotki, ale kabelka cały czas nie mam, a juz czekam 2 tydzień na przesyłkę.

reklama
Sempe, super!!!:)

Dziewczynki, a Franuś powiedział dziś "tata".. po prostu rozkłada mnie na lopatki ten mój mały szkrab..
normalnie leżał w łóżeczku, do spania nocnego (tata usypia najczęściej, tzn jak jest w domu), R zszedł na dół po coś i słyszę: "tata, tata, tata".. myslałam, że się popłaczę..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry