Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miranda ach te chłopy. Z nimi źle i bez nich niedobrzeAga, to nowa technika drukowania, wlewasz tłuszcz do drukarki i wychodza ci wszystkie kolory tęczy
Sempe to już do przodu, ale bidulka się namęczyła, a welfronu nikt nie lubi mieć zdejmowanego. ucałuj ja od ciotki.
Zdrówka dla Tomcia.
Efe, jak tam Gabi?
A my wczoraj się pożarliśmy z M, bo mi się upił i wyprawiał głupie rzeczy, ale dzisiaj nas zabrał na przejażdzkę i spacer po malowniczym parku krajobrazowym, więc mu trochę wybaczyłam.
Mamy ładne fotki, ale kabelka cały czas nie mam, a juz czekam 2 tydzień na przesyłkę.

Aga aż się wzruszyłam. Ty to tak zawsze napiszesz... Ucałuj gadułę w czółko od cioci. Zdolna bestyja noooSempe, super!!!
Dziewczynki, a Franuś powiedział dziś "tata".. po prostu rozkłada mnie na lopatki ten mój mały szkrab..
normalnie leżał w łóżeczku, do spania nocnego (tata usypia najczęściej, tzn jak jest w domu), R zszedł na dół po coś i słyszę: "tata, tata, tata".. myslałam, że się popłaczę..
Kobietki z miłą chęcią odzywała bym się częściej, ale nie mam neta w pokoju, a u siostry wieczorami nie mam jak siedzieć :-(, a za dnia po pracy wiadomo, że Oliwia czas na dla siebie. Wchodzę i podczytuje, ale niestety brak czasu na pisanko.
Franio gratki :-)
Martuś z sesji coś wrzucę na pewno, ale z opóźnieniem niestety