Zulejka78
mama Oli i Antosi
Heloo 
Matko jedyna Reksio współczuję widoku. Wyobrażam sobie co musisz czuć
Co do seksisów-onanistów ulicznych to nigdy nie miałam przyjemności takiego zobaczyć i wolałabym żeby moje dziewczynki tez nie miały. W każdym razie Natka musiała się nieźle wystraszyć. Sama bym pewnie zgłupiała.
U nas pada od rana, syf, kiła i mogiła. Nic się nie chce.
Miłego dnia wszystkim
Matko jedyna Reksio współczuję widoku. Wyobrażam sobie co musisz czuć
Co do seksisów-onanistów ulicznych to nigdy nie miałam przyjemności takiego zobaczyć i wolałabym żeby moje dziewczynki tez nie miały. W każdym razie Natka musiała się nieźle wystraszyć. Sama bym pewnie zgłupiała.
U nas pada od rana, syf, kiła i mogiła. Nic się nie chce.
Miłego dnia wszystkim
i podchodzi młody koleś i pyta czy możemy go poczęstowac ja - patrząc na jego twarz mówię pewnie - pochylam się do torby , którą miałam na kolanach żeby dać mu fajka a tu mój wzrok pada na jego fiutka.... skwitowałam go oj -chyba pan zmarznie i w długa - a koleś dziewczyny ja wam nic nie zrobię tylko popatrzcie.... Tylko, że ja miałam wtedy lat nascie a nie 9 i do tej pory nie jest to miłe wspomnienie...
(cała ja) dopiero jak przeszłam to sobie uświadomiłam i mną zatrzęsło . później miałam obawy do tego miejsca ale na szczęście już więcej go nie spotkałam, no a dla dziecka to naprawde może być niezły szok