Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Basia!!! porozmawiaj z corka!!! niech do poniedzialku poczeka bo na prezentach stratna bedzie!!!
a ja jakos dalej czuje ze chlopak bedzie....skad ja to mam??? niby wiem ze Natalka ma byc a jak czytam ze Basia pisze "ona", "jej" to mi sie nieswojo robi bo dla mnie to "on" mam nadzieje ze mi sie przestawi jak juz Natalka bedzie na zewnetrzu
Ja osobiście wolałabym być w tym czasie w szpitalu już. Bo samo przyjęcie do szpitala trochę trwa, ale jak już tam byłam to myślałam tylko, że nie potrzebnie tam czekałam, że trzeba było poczekać w domu.
No ale to twoje 3 dziecko i powinno pójść ekspresowo
Basia,ja tak miałam jak ty. Jedz do szpitala. Jak wody zaczynają sie sączyć to dziecko juz nie jest chronione przed wszystkimi bakteriami itd, trzeba koniecznie byc juz pod opieką lekarza! tak mi w szpistalu powiedzieli wtedy z Natka. A mi się sączyły dosłownie te wody i faktycznie wszystko sie rozkrecało powoli,ale trzeba jechać,zadnego czekania w domu!
myslę że jeszcze za wcześnie ale lepiej być za wcześnie niż za późno, prawda?
jak urodzisz ją jutro to faktycznie prezent będzie jak ta lala na samą wigilię! A i dziecko szczęśliwe bo zawsze dwa prezenty będziemiało pod choinką i dużą imprezę z całą rodziną hihi