Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Taki to piękny czas był dla nas.
Na nasze łóżko nie wejdzie bo za wysokie. Więc jak ją kładę to zamykam. Myślę że tak woli.

)

dobrze że jesteśmy zaszczepione przeciwko meningokokom.. ja pierdziu co się dzieje..
mam nadzieję że się kiedyś nauczy :-)Mi też podobał się ten telefon. W ogóle lubię SE. Tylko nie lubię dotykowych ekranów. Musi być klawiatura i już. Także to było dla mnie idealne połączenie. Na pewno polubisz go jak już miną ci nerwy związane z rachunkiem. Polecam jeszcze złożenie skargi na pracownika sieci który wam go sprzedał. To on powinien poinformować klienta o takich opłatach.Efe dostałam SE Xperia X10 mini,reklamacja telefoniczna i pisemna złożona oczywiscie mąż sie tym zajął,bo ja mam straszna migrenę,aż juz dwa razy wymiotowałam i chyba mnie katar jakis złapał,wiec wszystko na raz
dzwonilismy do kuzyna sprzedaje fony,mam zablokowany telefon,a ja juz boje sie go nawet tknąc,mam uraz normalnie
Basia za dużo sie koło córy dzieje,sporo zmian i dlatego moze jakaś rozmowa z pedagogiem?