Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kuźwa ja dopiero zaczynam imprezowanie:-) a juz się sypie!!! dobrze ze juz głowa nie boli od wiadomo czego

Efe,ale spostrzegawcza jestes
Enka jak mi się gęba ucieszyła jak przeczytałam, że i ty dołączyłaś do grona przyszłych matek 2011No nie masz pojęcia!
Anet jak czytam o tych alergiach to się nie dziwię że szalejesz. Moja Gabi ma czoło podrapane do krwi. i już zgłupiałam czy to alergia czy zęby bo druga trójka nam wyszłaI czym ja mam to smarować??? Linomag, alantan?

ja dopiero po twoim poscie zobaczylam suwaczek ciazowy u Enki

Gratulacje kochana....napisz cos wiecej,jak samopoczucie?aniaso,czesc...zagladaj czesciej,napisz co slychowac....na fejsie czasem cie widacCzesc dziewczynki co tam u was słychać? mam nadzieje że kolorowo. Tęsknie za wami i naszymi pogaduchami![]()
;-):-)Sempe,no gratuluje kochana takiego podrywuwitam niedzielnie:-)
stara sempe wybrała się wczoraj na DYSKOTEKE DLA VIPÓW~!! matko jedyna jestem połamana jakby mnie traktor przleciał:-) kolana i biodro to mi dzis gruchają! Małżon obracał siostre adoratorki a ja??? odświerzyłam angielski i 2 Hiszpanów było moich:-)
miłeg dnia

,wiec mama do kompa siadla
za to teraz wybyl do kosciola,na piechote 3 km

jęczy i marudzi non stop 

...zaraz ide rozczyn rozrabiac
;-)
jutro się wybiore na osłuchanie.
jest nim udany sex min 3 razy w tygodniu
i wieczorem relaks przy winku, to mnie trzyma w pionie i jestem żądna miec wiecej!! Aerobic tez postawia mnie w pionie jak tak się porządnie zmęcze to mam ochote na kolejną godzine cwiczeń!!
mimo ze 5 lat minęło!
wybredni jesteśmy
haha, jeszcze dołączył się do nas mój brat z narzeczoną i synkiem, także 3 raz z rzędu spędzimy urlop w tym samym gronie 

i powoli będziemy się zbierać na dwór, pa