reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zaglądałam już rano na szybkęsa, bo do gina na przegląd leciałam, i też mnie przytkała wiad. o Andariel

Trzymaj się Kochana, i my modlimy się za Wasze zdrowie, Malusiego Smyka szczególnie! Niech nabiera sił, by Rodzice i Siostrzyczka w pełni mogli się cieszyć jego przyjsciem na swiat.

Wybaczcie, że nic więcej nie napiszę, ale mi tu dziecko rzuty na podłoge uskutecznia, bo do kompa sie chce dostać eh.... :-/
Pozdrawiam Was serdecznie :)

reklama

Dobry wieczór
Po tym co przeczytałam jestem w szoku
Andariel moje serdeczne gratulacje, trzymam kciuki za maluszka oraz za dzielna mame.
Trzymajcie sie i wracajcie szybko do formy.
Pozdrawiam

Matko co za kraj co za ludzie.Slę jak wszystkie tutaj pozytywne fluidy i chyba z wrazenia nocy nie przespie .Powodzonka.

Dziewczyny jak tam wasze dzieci spia w dzien jeszcze ? Moja coraz czesciej nie śpi ale wytrzymuje az do 20:30 albo 21.Wiec nie wiem czy dobrze czy xle czy nie za mala jeszcze.

myślę cały czas o naszej Andariel i o naszym Smyku Malusim! Oby szybko mógł być z Rodzinką!!
Natt a co z Ninką? kto się nią zajmuje..? Jak Malusia się czuje..? wiesz coś może..?

wracając do łóżek to my Zosi 2 tyg temu kupiliśmy już dorosłe piętrowe łóżko :-) i powiem wam że jestem mega zadowolona. za 1,5roku nie będziemy znów wydawać kasy na meble a to łóżko jest mega stabilne mocne i w ogole.. więc polecam ;-)
Łóżko 3-osobowe KACPER B 3

Andariel myśle o Was cały czas!!! przesyłam pozytywne fluidki, zdrowaśki do Bozi i kciukasy.

Chogata no jak metrowe to rzeczywiście malutko miejsca, też mamy metrowe graco ale używane było jako kojec i sporadycznie jak u babci spała młoda albo na wakacjach.
Reksio super łózio:-) a można każde kupić osobno?? bo jak bede zmieniać Zośce na wieksze to bym kupiła 1 szt. takiego żebym później miałą możliwość dokupienia 2-go i zrobienia z nich piętrowego, bo przecież w tym "big" pokoiku to w żadnym wypadku inne 2 duże łóżka nie wejdą

a teraz rzadko zaglądam przez tą moją pracę a tu co?
Andariel urodziła... jej, życzę powodzenia i najlepszego najlepszego dla maluszka, dużo siły w ogóle dla Was wszystkich.
i ode mnie masz modlitwę świąteczną dla maleńkiego zajączka.
dobrej nocki moje kochane:)

ps. misia wciąż zakatarzona a ja wciąż nie wyrabiam:(

reklama
Andariel gratulacje!!!!! trzymam kciuki za zdrówko maluszka, mam nadzieje że szybko sie wzmocni i będziecie mogli być cały czas razem!!!!!!!!!!!!!!!!

jeszcze w szoku jestem, a z drugiej strony wkurzam sie jak można rozdzielić matke od wcześniaka, ba umieścic w osobnych szpitalach!!!!!!!!! Skandal i masakra w jednym!!!!!!!!

Natt daj znać jak tylko będziesz miała jakieś wieści i przekaż Ani że wszystkie o niej i maluszku cieplutko myślimy. No właśnie, i jak Ninka??? A imię dla synka już wybrali????

Zdrówka dla wszystkich przeziębionych, moja też z katarem :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry