reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Eee...dziewczynki, Wy jak zawsze przekochane jesteście:).
Masaże jakiekolwiek odpadają przez zakrzepice( a tak lubiłam....)nawet takich prysznicy naprzemiennych goraca vs zimna woda robic nie moge zwłąszcza teraz w ciazy bo to moze ruszyc te skrzepliny w nogach i zator gotowy..Leki biore,ale mi to juz nie pomaga,a wiekszej dawki w ciazy tez nie moge...dupa mowie wam. Łaze w tych pończochach uciskowych i na żylaki to musi pomóc,choc te pończochy nie obejmują miejsc tam wysoko na udach...własciwie to moze w rajstopach powinnam chodzic ale w taki upal to ja to wale!!!!
Nic tam urodze to bedzie lepiej tego sie trzymam. Kupiłam dzisiaj chłodzce żele do nóg,spraye i inne maści w aptece wybuliłam ze hoho! ale tak to jest jak boli to człowiek kazde pieniadze wyda zeby sobie ulżyc:).

Aaa dziewczynki,jak byłam u dermatologa to mi baardzo polecił,mi i caałej rodzinie dla dzieciatek od urodznia także serie BIALEGO JELENIA. Oni zasłynęli z tych mydeł w kostkach,ale teraz mają wszystko: mydła,zele,szapmony,mydla w plynie do buzi. Podobno są rewelacyjne i do tego tanie wszystko w granicy 10zł,ale to jakis najdrozszy chyba ich produkt bo ja włąsnie sie obłowiłam w JELENIA i wszystkie produkty były po 5 i 6 zł. Ja tez mam problemy skórne,alergie i atopowe i próbowałam wieeelu produktów co za tym idzie morze kasy za tym poszło,a tu ponoć BIAŁY JELEŃ jest niezastąpiony. Zobaczymy. Zdam relacje po tygodniu. Akurat mam duze zmiany na buzi ,nogach i rękach,wiec powinno po tygodniu juz widac zmiany,o ile natąpią. Także napisze Wam bo byc może faktycznie jest to tanie,polskie i dobre???

reklama
Wiesci od andariel i Adasia ;-)

Adas od rana jest na Patologii - na sali obserwacyjnej kolo dyzurki pielegniarek. Ania bedzie z Adasiem w dzien na noc bedzie jezdzila do Ninki. Adas wazy 2200g i nie spada z wagi ale niestety nie radzi sobie z utrzymaniem ciepla i musi byc w cieplarce...

no to chyba BBciotki wiom tera ze trza przesylac GORACE fluidki ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Matko Natt ale sie nacierpisz i jeszcze dwojka bablów w brzuszku...Wspołczuje i trzymam kciuki zeby to jednak nic strasznego na tej brwi nie bylo .
Adas śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trzymaj sie maluszku :-)
Ja dzis intensywny dzionek mam jeszcze brachola zawiesc do dziewczyny i zakupy zrobić:-(

Adasiu, przesyłamy moc fluidów do ciebie, trzymaj się biedaczku :tak:
natt, współczuję takich dolegliwości, obyś coś na nie znalazła i poczuła szybką ulgę :tak: no i dobrych wieści życzę po zabiegu z łukiem brwiowym :tak:
u mnie gotuje się obiadek, sprzątanie było, Majka tradycyjnie ucina sobie drzemkę, a później pojedziemy do teściów oddać krzesła i stół, co pożyczaliśmy na święta, mam tylko nadzieję, że nas burza nie złapie, bo coś zapowiadali :tak: póki co na dworze przyjemnie jest ;-)
zdrówka wszystkim życzę, bo pogoda trochę zdradziecka :tak: i udanego dłuuugiego weekendu :-)

Hejo
witam się niestety nie z L4, ale się nie da niestety bo antybiotyk dostałam tak silny, że już mi nic nie jest:dry: Ale nadal biorę...żeby już nie wróciło.
Jak miło przeczytać o Adasiu:sorry2::-D:-);-):tak::-D:-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki śle

Natt toś mnie zestresowała tymi "nowinami" aż mnie ciarki przeszły! Uważaj na siebie, dużo odpoczywaj i dbaj o bąble. Niech siedzą w brzuszku.
Widziałam dziś moje dziecko rano i wieczorem, że może z 30 minut uzbieram. Czuję taki niedosyt, że bym się położyła do niej do łóżeczka.
Sempe miłego wypadu.
Liczę że pogoda będzie dla nas wszystkich łaskawa;-)
łudanych grilowców

Dziendoberek :-)
Witam po przerwie, zjazd psychiczny jeszcze mnie trzyma ale juz jest troche lepiej. Normalnie z nikim nie chcialo mi sie gadac. Mam nadzieje, ze zupelnie mi przejdzie jak wyprowadzimy sie poza Londyn, bo juz naprawde mam go dosyc.

Adasku kochany, Ciocia bardzo sie cieszy z Twojej przeprowadzki :-) i taki juz sie duzy zrobiles....... Dobrze, ze rosniesz szybciutko :-) Wysylamy bardzo gorace fluidy, zeby bylo Ci cieplutko :-)

ADASKU ciepłe fluidki dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
no i racja kawał chłopa już z Ciebie:-)

Alex mam nadzieje, ze z każdym dniem będzie lepiej!

My wczoraj cały dzień u teściów bo Zośce zrobili piaskownice i młoda się bawiła cały czas, aż do dziadka zaczęła wołać :dziadziuś :-) (do tej pory było dziadzia :-) )
Małż wczoraj przyjechał i dopiero w środe rano leci do pracy także sie nim troche nacieszymy :-) zaraz spadamy na sklepy bo trzeba młodej buty jakieś kupić i może sobie coś pokupujemy bo wstyd w takich szmatach...
Buziole i miłego dnia:-)

Witam,

Adasiu fluidy dla ciebie gorące i buziaczki. Mało tu jestem, ale cały czas myślę o Tobie i twojej rodzinie. Trzymajcie się wszyscy.

Natt bardzo mi przykro. trzymaj się ...

Nic innego jeszcze nie czytałam wiec tylko tyle na rrazie

pozdrawiam

reklama
Gratki dla Adalka - trzymaj się chłopie!!!!!
Rodzinko także:)

Oj Natt - Biały Jeleń jest super. Ja jestem po 4 różnych operacjach i zawsze goił moje rany. Ale i na krostki i na wszystko jest super, bo wysusza, odkaża i przyspiesza proces gojenia. Trzymaj się mamcia w trzypaku, życzę Ci powodzonka:)

A u nas dobrze. Wczoraj impreza plenerowa z pracy, w sobotę urodzinki robiłyśmy i dziś i jutro wolne, ale nie od prac domowych hehe.
Buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry