reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam kochane

Ale wiadomosci,Natt,kochana az mnie ciary przeszly jak cztalam....trzymam kciuki za ciebie zeby wsio ok poszlo na tym zabiegu i wynik byl dobry....

Dla Adasia sle cieplutkie fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alex,witaj po przerwie...mam nadzieje ze juz doliny przeszly...nie wlono ci sie teraz stresowac,bo dzidziusiowi szkodzi...wiec prosze u usmiech:)

U nas jako tako,ale Karola dalej gile zielone,kaszle juz sie zaczal odrywac,ale pol nocy nie spimy,bo tak ja dusi...a u lekarza bylam w piatek i osluchowo ok...wiec sama juz nie wiem o co kaman:confused:
A maruda ze ho,ho....ciagle przy mojej nodze sie paleta...nic nie da zrobic...ehhhhh
Pozdrawiam wszystkie mamuski serdecznie:tak::happy2:

reklama
Witam wieczornie:-). Nam te wolne dni mijają na spotkaniach ze znajomymi i jest bardzo sympatycznie. Tylko pogoda się zepsuła i zimno się zrobiło:-(. Przez to chyba młoda się gdzieś zaziębiła, bo noc juz była do bani, a od rana katar. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie.

Dla wszystkich tradycyjnie zdrówka życzę, a dla Adasia ślę ciepłe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iza u mnie dziś 4 na termometrze! :szok:

Witam się i tu.
Mała padła o 11 ale to normalne. Jak mama ma wolny dzień to ona pobudki o 5 rano robi:-(

Lecę nadrabiać...

Witam....u mnie niby slonce swieci ale zimno jak cholera....brrrrrrr....maz gdzies wybyl ze szwagrem w Polske,a ja z dzieciakami sama siedze...i chyba zaraz w centralnym rozpale,bo juz zmarzlam:baffled:
Karola spi juz 3 godzine,a ja nude mam,ciachem sie obrzeram,oj chyba mi to na dobre nie wyjdzie :no::-D

Rubi,to ja moze do ciebie na sanki wpadne,co?

anet ;-) bierz ciacho i przybywaj ;-) sanek nie bierz bo snieg pada ale na ziemi sie topi to temperatura jest tropikalna czyli jakies 2 (słownie DWA) stopnie i sie topi - ino na autach go widac...
robilam fotki telefonem - zobacze - jak sie beda nadawaly to wkleje ;-)
a byl moment ze lecialy takie wielkie platy jak ptasie piora :szok:
Monia sie obudzila i dlugo nei przychodzila do nas wiec poszlam do niej a ta siedziala z otwarta buzia i patrzyla w okno ;-) a teraz lata po domu i wola "o Bozie, o Bozie" i tak od jednego okna do drugiego :-D

reklama
Kurcze Rubi ciacho juz zezarte...a mialam serniczek i wafle.....wiec z pustymi lapkami nie wypada jechac

A twoja panna powala...hi,hi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry