reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Muszę za wszelką cenę przyśpieszyć wizytę u endokrynologa. Leczę się prywatnie, mimo to kolejki do lekarzy są bardzo dlugie. Przeczytałam że trzeba oznaczyć TSH i ft4 w 6-8 tc, więc to już niedługo. Stanę na głowie a dostanę się do endokrynologa, muszę!!!!!

Boże, co można brać na uspokojenie w czasie ciąży, przecież nie wolno mi się stresować?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny, nie wiem czy wiecie, może któraś z Was z tego skorzysta, albo przynajmniej nie będzie musiała pić melisy :-p
Jeżeli teraz nie macie pracy, a w przeciągu ostatnich 18 miesięcy pracowałyście przez 365dni (obojętnie czy umowa o pracę czy zlecenie) możecie zarejestrować się jako bezrobotne, okazać zaświadczenie, że jesteście w ciąży aby nie wysyłali do Was żadnych propozycji pracy i po urodzeniu dziecka, przez 20 tygodni otrzymacie zasiłek 600zł. Jakby ktoś chciał więcej informacji to PW :tak: wiem, że przyda się to raczej młodym mamom, ale liczę na to, że nie jestem sama.

cześć wszystkim...mam na imię Agnieszka, 28 lat i jestm w 7 tyg ciąży. mój pierwszy synek ma juz 2,5 roku więc postanowwilismy z mężem zafundowac mu rodzenstwo. :-D początki nie były zbyt ciekawe bo 2 tyg.juz choruje. przyjmuje różne leki w tym antybiotyk. zeberka rozumiem cie doskonale i twoje obawy. ja juz chyba za dużo naczytałam sie jakie skutki mogą powodować choroby i leki w czasie ciąży. pomimo wszystko nie denerwuj sie i badz dobrej mysli...wszystko bedzie dobrze ...goraco pozdrawiam wszystkie swiezo upieczone przyszłe mamy.

CORAZ WIECEJ SIERPNIOWEK :-)
SUPER :tak:

moze niebawem zrobimy jakas liste z terminem porodu, pozniej z plcia i imieniem dzieciaczka?

reklama
Do góry