reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

raczej to jakies zatrucie......ale coz....mam nadzieje ze przejdzie zreszta chyba powinny przechodzic nie? heheheh

no nic herbatke wypilam zobaczymy....chcialabym cos zjesc bo normalnie glodna jestem ze szok.....wrrrr

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was
ja dziś biegałam za zwolnieniem bo u mnie pracy chronionej nie ma a lekarz prywatny nie bardzo chce mi dać zwolnienie bo nie ma podstaw, widać że jak dobrze się przechodzi ciąże to też źle. na razie mam na 2 tyg a co potem to nie wiem.
no i przy tym wszystkim trochę zmarzła, teraz się wygrzewam :) może miała któraś z Was taką sytuację? co mi radzicie?

na problemy z pęcherzem stosowałam zurawine i mi przeszło kupilam ja w aptece..tez myslałam ze to moze jakies zapalenie ale ginekolog powiedzila ze to w ciazy normalne.

Witam wszystkie Mamy!
odkryłam dziś tę stronę i od razu chciałam do was dołączyć:-) Termin mam na 4 sierpnia. Pozdrawiam wszystkich!

mam jeszcze pytanie. dlaczego nie widać mojego obrazka pod nazwą? wstawiłam zdjecie ale nie wiem jak zrobic zeby bylo widoczne:confused:

reklama
Jesli chcesz na stale umiescic pod spodem swoje zdjecie to troche z tym zachodu bedzie ale sie da, jesli jednorazowo to pod spodem gdy piszesz odpowiedz znajduje sie tekst zarzadzaj zalacznikami klikasz w kompie szukasz zdjecia zatwierdzasz i zdjecie musi sie pokazac. No chyba ze chcesz na stale?

Sluchajcie z tym zwolnieniem po 180 dniach zwolnienia pisze sie pismo o zasilek rehabilitacyjny i oni go daja bez problemu i do lekarza nie trzeba wtedy juz latac po zwolnienie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry