aneczka2425
Fanka BB :)
Efe jest za darmo pod warunkiem ze nie jesteś ubezpieczona ja z arkiem jak poród miałam byłam ubezpieczona w zatrudniaku to musiałam , za darmo jak nigdzie nie ubezpieczona, bo składki w tamtym przypadku ktos płaci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój Kochany już jedzie żeby mnie do dr G zabrać. O już jest! To spadam...ja tez nie pracuje tylko moj maz i tez jestem u niego ubezpieczona ale ksiazeczki nie mam tylko zaswiadczenie od jego szefa ze ja i on jestesmy ubezpieczeni.....i tylko z tym zaswiadczeniem chodze do lekarza... bez zadnej ksiazeczki..nie ja nie pracuje tylko moj maz. on ma swoja ksiazeczke ale czekamy juz miesiac az z zusu przysla nam rodzinna legitymacje bo jestem ubezpieczona u meza w pracy ale musze miec ksiazeczke

śpiaczka ciazowa mnie dopadła
:-)Fajnie masz ja jestem zmęczona a w dzień spać nie moge no położe się i tyle...a ja pierwszy raz od kiedy zaszłam w ciaże zdrzemnełam się w dzień...i dalej ide spać....nie wiem co ze mną sie dziejeśpiaczka ciazowa mnie dopadła
:-)

Jaki ze mnie geniuszprzywiozłam sobie stetoskop. Bo przeczytałam, że można usłyszeć tętno dzieciaczka tylko nie doczytałam, że dopiero około 6 - 7 miesiąca
.
no to jeszcze troche musisz poczekać