reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
piwonia jakby nie to że jedna do przedszkola, a druga do szkoły (a ja staram się nie wychodzić) to bym się zdeklarowała, że posiedzę z mini. W końcu mam do ciebie niedaleko. Ale niestety z wychodzeniem na razie u mnie krucho.

a ja dzis na obiad mam tylko kisiel,bo boje sie cokolwiek zjeść,a potem jakaś kanapke z masłem

piwonia jakby nie to że jedna do przedszkola, a druga do szkoły (a ja staram się nie wychodzić) to bym się zdeklarowała, że posiedzę z mini. W końcu mam do ciebie niedaleko. Ale niestety z wychodzeniem na razie u mnie krucho.
mąż mała zaprowadza rano tzn teraz do końca tygodnia bedzie w domku bo jest przeziębiona,a starsza to tak śmiesznie chodzi bo na popołudnia i codziennie ma lekcje do 15.15,ale jak cos to siostra bedzie mi ja odbierała bo tak kończy prace i ma po drodze,wiec jak cos mi odpadnie od przyszlego tygodnia,albo od jutra zobaczymy
ja sie boje,ze mnie teraz uziemi a to bedzie nie lada wyzwanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mąż mała zaprowadza rano tzn teraz do końca tygodnia bedzie w domku bo jest przeziębiona,a starsza to tak śmiesznie chodzi bo na popołudnia i codziennie ma lekcje do 15.15,ale jak cos to siostra bedzie mi ja odbierała bo tak kończy prace i ma po drodze,wiec jak cos mi odpadnie od przyszlego tygodnia,albo od jutra zobaczymy
ja sie boje,ze mnie teraz uziemi a to bedzie nie lada wyzwanie
No na pewno. Mam nadzieję, że ci pomogą bez szpitala. W razie czego będziemy myslec jak można pomóc.

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale naprodukowałyyście:-)
a ja własnie wsunełam knedelki ze sliwkami :)mniammmmmmmmmmmm
niebo w gębie ale troche się namęczyłam bo z przepisu który znalazłam w necie to mi ciasto się rozlewało i musiałam kombinować:-)
:happy::happy::happy::happy:ale w rezultacie wspaniałe wyszły:-):

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry